Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 12:54

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Παραιτήθηκαν Σακκάς και Βουτσάς

Γράφτηκε από τον

Σοβαρή διοικητική αποχώρηση προέκυψε στον Αστέρα Αρφαρών...

Ο γενικός αρχηγός Βασίλης Σακκάς, από τον οποίο περνούσαν πολλά πράγματα στην ομάδα, παραιτήθηκε προχθές το βράδυ τονίζοντας μάλιστα πως η απόφαση του είναι οριστική. Ο πρώην πλέον παράγοντας του Αστέρα δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση και απλά τόνισε: "Παραιτήθηκα από την διοίκηση και η απόφαση μου είναι οριστική. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί για την πορεία της ομάδας και την κατάσταση που έχει περιέλθει". 

Μετά την παραίτηση Σακκά ακολούθησε ο προπονητής της ομάδας Τάκης Βούτσας, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτηση του με αποτέλεσμα να προκύψει θέμα προπονητή για τρίτη φορά την φετινή περίοδο στον Αστέρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, όλα αυτά οφείλονται σε διαφωνίες που προκύψαν μεταξύ των μελών της διοίκησης όσο αφορά την παραχώρηση ή όχι κάποιων παικτών. 

 

Πλέον τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Αστέρα καλούνται αφενός να τρέξουν την ομάδα χωρίς τον Σακκά και αφετέρου να βρουν τον αντικατάσταση του Βούτσα, τη στιγμή μάλιστα που την Κυριακή η ομάδα θα φιλοξενηθεί από τον Μιλτιάδη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α' τοπικής. Θυμίζουμε πως ο Αστέρας είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, 6 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.