Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 19:06

Α.Σ. ΦΥΤΕΙΑΣ: Απέκτησε 5 παίκτες

Γράφτηκε από τον

Στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας προχώρησε χθες η διοίκηση του Α.Σ. Φυτείας, με την απόκτηση 5 παικτών.

Συγκεκριμένα τη φανέλα του Α.Σ. Φυτειάς θα φορούν οι Πέτρος Μαλαβέτσης, Βασίλης Κουρέας, Διαμαντής Αθανασόπουλος, Βαγγέλης Κουκέας και Δημήτρης Γιακουμής.

Ο Μαλαβέτσης είναι 31 ετών αμυντικός, έχει αγωνιστεί σε Πατίστα, Μάνεση και Α.Ε. Αβίας, από όπου έμεινε ελεύθερος. Ο Κουρέας είναι 22 ετών μεσοαμυντικός, έχει αγωνιστεί σε Α.Ο. Φαραί,  Παναθηναϊκό, Σπερχογεία και τελευταία ήταν στην Α.Ε. Μάνης. Ο Αθανασόπουλος είναι 33 ετών επιθετικός και έχει παίξει σε Χαϊδάρι, Σπερχογεία, Μιλτιάδη, Απόλλων Πεταλίδι και έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Καλαμάτας. Ο Κουκέας είναι 25 ετών αμυντικός και έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Ο Γιακουμής είναι 30 ετών επιθετικός, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σπερχογεία, Λεωνίδιο, Παναθηναϊκό, Απόλλων Καλαμάτας, Ομόνοια και το πρώτο 6μηνο ήταν στον Παπαφλέσσα Αμφειας.

Αποχώρησαν Κουνής και Πολυχρονόπουλος 

Αντίθετα παρελθόν από την Καλαματιανή ομάδα αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Κυριάκος Κουνής και Φώτης Πολυχρονόπουλος. Με αφορμή την αποχώρηση τους, η διοίκηση τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια.