Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2013 11:16

Χωρίς περιθώρια η "Μαύρη Θύελλα" αύριο με ΑΕ Καραϊσκάκης

Γράφτηκε από τον

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν αφήνουν περιθώρια για νέες εντός έδρας απώλειες βαθμών στην "Μαύρη Θύελλα".
H νίκη λοιπόν αποτελεί μονόδρομο στο αυριανό ματς (4 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) με την ΑΕ Καραϊσκάκης προκειμένου να ξεκινήσει η ανάκαμψη που ψάχνουν οι «μελανόλευκοι» μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα.


Το αυριανό ματς θα είναι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος των Μεσσηνίων με τον Μίλτο Γκόφα στον πάγκο. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στο ματς κυπέλλου της περασμένης Κυριακής στο Μεσολόγγι και ευελπιστεί να  συνδυάσει με νίκη και το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας σε αγώνα πρωταθλήματος.
Αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες στο Δημοτικό Στάδιο με τον Μπόρις Οντσβόνγκ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο έγχρωμος φορ έχει μια φλεγμονή στο πόδι, ωστόσο οι «μελανόλευκοι» αισιοδοξούν ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί αύριο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε χθες και ο Χρήστος Ρήγας, του οποίου η συμμετοχή είναι εξαιρετικά αμφίβολη πλέον.
Κωνσταντόπουλος και Κάνιστρας τελικά θα επιστρέψουν σε περίπου 15 μέρες ενώ τα ευχάριστα νέα αποτελούν η επιστροφή του Γεωργακόπουλου που αποθεραπεύτηκε και του Σκαρλάτου που εξέτισε την ποινή του.
Επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού είναι οι Κολοβούρης, Τριανταφυλλάκης, Τσόπελας, Καντούτσης, Ζαχαρόπουλος, Τσιμικλής, Μπελεβέτης, Καραχάλιος, Αντ. Καλογερόπουλος, Πούτσης, Καλαντζής. Αν τελικά είναι έτοιμος ο Οντσβόνγκ τότε είναι βέβαιο ότι θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Αυτό θα φανείο στην σημερινή τελευταία προπόνηση (11.30 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Δηλώσεις Γκόφα,
Παπανικολόπουλου

Ο προπονητής της Καλαμάτας σε δηλώσεις του στο site της ομάδας τόνισε για το αυριανό ματς. «Ολοι νομίζω ότι έχουμε καταλάβει τη σημασία αυτού του παιχνιδιού. Σίγουρα προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην ομάδα. ακόμη δεν μπορώ να πω ότι είμαστε στο σημείο που θέλω. Είναι νωρίς, αλλά με την προσπάθεια των παιδιών θα κοιτάξουμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής».
Ο γενικός αρχηγός Νικήτας Παπανικολόπουλος από την πλευρά του τόνισε:  «Από την ημέρα που ο κ. Γκόφας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας προσπαθήσαμε όλοι μας για την ανάκαμψη της ομάδας. Δουλεύουμε όλες αυτές τις 15 ημέρες που είναι κοντά μας για να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Εχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα. Δουλέψαμε στη διάρκεια της εβδομάδας στον τομέα της ψυχολογίας. Βέβαια και στο αγωνιστικό κομμάτι δουλέψαμε αρκετά. Ο κόσμος έχει αποδείξει έμπρακτα τη στήριξη του στην ομάδα. Για άλλη μια φορά τους καλώ να σταθούν δίπλα στην ομάδα και στο παιχνίδι της Κυριακής ώστε να γευθούμε και την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν είναι επιθυμητό».

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα θα κοστίζουν 5 και 10 ευρώ και θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου. Να σημειωθεί ότι, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα, τα 5 ευρώ αφορούν τους άνεργους, τις γυναίκες και τους μαθητές.
Επιπλέον, ο  Σύνδεσμος Φιλάθλων - Οπαδών Καλαμάτας Bulldogs προπωλεί συνδεσμικά εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕ Καραϊσκάκης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (παπλωματάδικα) δίπλα από το Bar Bar.

"Σφυρίζει"
ο Μαρκαντωνάτος

Το ματς της Καλαμάτας με την ΑΕ Καραϊσκάκης θα διαιτητεύσει ο Μαρκαντωνάτος από την Ηλεία με βοηθούς τον Σταματάκο και την Παυλερού από την Λακωνία. Ο Αποστολόπουλος από την Αχαία θα είναι παρατηρητής του αγώνα.