Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 16:24

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΕΡΑΝΗ 1-0: Τον… ξελάσπωσε ο Δημητρακόπουλος στο 85'

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ - ΕΡΑΝΗ 1-0: Τον… ξελάσπωσε ο Δημητρακόπουλος στο 85'

Με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σωτήρη Δημητρακόπουλου στο 85' ο Πάμισος λύγισε με σκορ 1-0 την αντίσταση της Εράνης και μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την τρίτη Αναγέννηση Παραλίας, ενώ οι φιλιατρινοί βρίσκονται στην 11η θέση της Α' τοπικής.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 81' αποβλήθηκαν οι Λαθύρης και Αναστασόπουλος. Η φάση της αποβολής, αλλά και το γκολ είναι ότι έχει να θυμάται κανείς από το χθεσινό ντέρμπι, μιας και ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες μετρώνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. 

Ο Πάμισος είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η Εράνη είχε κλείσει τους χώρους. Επιθετικά όμως ήταν ακίνδυνη και το 0-0 φάνταζε απόλυτα λογικό.

Το σουτ του Διονυσόπουλου στο 2' που έδιωξε ο Τρακάκης και αυτό του Μπίσα στο 17' που απέκρουσε δύσκολα ο Λυμπερόπουλος, είναι οι μοναδικές αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Πάμισος πίεσε περισσότερο και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 67'  όταν ο Λαθύρης σούταρε ο Λυμπερόπουλος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μπίσα πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 81' "άναψαν τα αίματα" με Λαθύρη και Αναστασόπουλο που διεκδίκησαν με πάθος την μπάλα, με τον πρώτο να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα (χτύπησε στο πρόσωπο τον Αναστασόπουλο, ο οποίος είχε κάνει πρώτος φάουλ τραβώντας την φανέλα)  και τον δεύτερο με 2η κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι Αλεξέα. 

Υπήρξε ολιγόλεπτη ένταση με τον Αναστασόπουλο να αποδοκιμάζεται από την εξέδρα και να ανοίγει διάλογο με τον κόσμο, μέχρι να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια. 

Στο 85'  οι φίλαθλοι των γηπεδούχων σηκώθηκαν ξανά από τις θέσεις τους, αυτή τη φορά για να πανηγυρίσουν το γκολ του Δημητρακόπουλου, που νίκησε τον συνονόματο του Σωτήρη Λυμπερόπουλο. 

Πριν από το ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου παίκτη του Παμίσου Θανάση Ηλιόπουλου, πατέρα του νυν αρχηγού των "πρασίνων" Ηλία Ηλιόπουλου. 

Βοηθοί του Αλεξέα ήταν η Τσουκάλη και ο Μανιατέας. 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Χαραλαμπόπουλος (76' Μάρκου), Ηλιόπουλος (46' Αριστομενόπουλος), Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Μπερερής, Δημητρακόπουλος (92' Δρογγίτης), Μπίσα, Παπαδόπουλος, Λαθύρης. 

 

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Φουντάς, Βλάμης, Πέππας, Μιχαλακόπουλος, Αναστασόπουλος, Σταματόπουλος (65' Αλμπαν), Σπυρόπουλος, Χότι, Χρονόπουλος, Διονυσόπουλος.