Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 17:02

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-1: Αλμα παραμονής!

Γράφτηκε από τον

Πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία η Ανδρούσα, που επικράτησε με 1-0 της Α.Ε. Αβίας.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και στόχος του ήταν η νίκη για να μπορέσουν να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν λίγο πριν τη συμπλήρωση του α' 20λεπτου και κατόρθωσαν να κρατήσουν μέχρι το τέλος το υπέρ του 1-0 και να φτάσουν σε αυτή την πολύτιμη νίκη με σκόρερ τον Φώτη Γεωργιόπουλο. Μάλιστα η Ανδρούσα εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Τέλλου Αγρα με το ίδιο σκορ από τον Απόλλωνα και τον πέρασε στη βαθμολογία.

Πλέον η Αβία που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας έχει πολύ δύσκολο έργο ώστε να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Φάσεις - γκολ

Στο 12' ο Παγώνης με απευθείας κόρνερ έστειλε την μπάλα το οριζόντιο δοκάρι και πρόλαβε ο Θεοδωρακάκης με το χέρι και έδιωξε κόρνερ. Στο 18' φάουλ του Βλαχόπουλου από τα πλάγια στην πορεία της μπάλας κινηήθηκε ο Γεωργιόπουλος που σούταρε αμέσως και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 45' ο Γεωργιόπουλος προσπάθησε να σκοράρει όμως η μπάλα από το μακρινό σουτ που έκανε πέρασε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 2ό λεπτό των καθυστερήσεων ο Μανιατέας με φάουλ από το ημικύκλιο σχεδόν της περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 50' σουτ του Γεωργιόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κτύπησε στα πόδια του Λυκουρέζου και κατέληξε κόρνερ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 62' φάουλ του Λυκουρέζου ο Μανιατέας έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν ανησύχησε τον Θεοδωρακάκη που μπλόκαρε άνετα. Στο 75' ο Γεωργαντάς εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια έδιωξαν οι αμυντικοί και πρόλαβε την επαναφορά ο παίκτης της Α.Ε. Αβίας και έκανε το δυνατό σουτ για να αποκρούσει σωτήρια ο Θεοδωρακάκης. Στο 86' φάουλ του Μανιατέα στην περιοχή για τον Γεωργαντά η μπάλα κτύπησε στο έδαφος και στην συνέχεια πέρασε από πάνω του, χωρίς να μπορέσει να τη βρει με το κεφάλι και έφυγε άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Αλεξέας και οι βοηθοί διαιτητές Αθανασοπούλου και Γεωργαντάς.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Γ. Βαβαρούτσος, Γκλίγκα (83' Μητσέας), Λυκουρέζος, Τζανετέας, Γεωργαντάς, Μανιατέας, Φουρναράκος (57' Κορμπής), Παγώνης, Αποστολίδης, Γεωργίκος (46' Πολυμενέας).

 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Θεοδωρακάκης, Ε. Βαβαρούτσος, Αντωναίος, Μουλαβασίλης (83' Δέδες), Τσώνης, Γεωργιόπουλος, Τσέλα, Βλαχόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος (77' Βοσνάκης), Μαραγκούλιας (89' Υμεράσι).