Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 17:39

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Τρίποντο στο 90' με Τρικουράκη

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Τρίποντο στο 90' με Τρικουράκη

Τρίποντο στο τέλος, πήρε ο Απόλλωνας Καλαμάτας, κερδίζοντας προχθές στο "Γ. Λουκαρέας" τον Τέλλο Άγρα με 1-0.

Χρυσός σκόρερ σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο αρχηγός της ομάδας Αποστόλης Τρικουράκης στο 90', ο οποίος αξιοποίησε το φάουλ που εκτέλεσε ο Μανωλόπουλος και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Λαμπίρη, δίνοντας με αυτό το γκολ το τρίποντο, που απομάκρυνε ακόμη περισσότερο την ομάδα του από τη επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν περισσότερο στην επανάληψη και ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά, όπου εκτός από το γκολ είχαν καλές φάσεις για σκοράρουν, καθώς επίσης και δύο δοκάρια.

Αντίθετα με αυτή την ήττα η ομάδα των Γαργαλιάνων παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις και κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Πάντως στο α' ημίχρονο που είχε καλύτερη παρουσία σε σχέση με το β' μέρος, είχε κάποιες καλές φάσεις για να προηγηθεί, τις οποίες δεν αξιοποίησε. Στο 13' σημείωσε γκολ με τον Μπούμπα, όμως ο διαιτητής Λάμιας με την υπόδειξη του βοηθού του, το ακύρωσε σημειώνοντας σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ, κάτι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των "ερυθρόλευκων". 

Φάσεις - γκολ

Στο 25' σουτ του Εμμανουήλ μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια δύο φάσης σουτ του Πατσιώτη από το ημικύκλιο της περιοχής απέκρουσε ο Αντωνόπουλος και σε φάουλ του Πότση, ο Μπούμπα έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 65' από κόρνερ του Μανωλόπουλου ο Αλεβίζος έκανε την κεφαλιά κλαι η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 68' από σουτ του Ανεστόπουλου η μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 78' απευθείας φάουλ του Μανωλόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 83' κεφαλιά του Ν. Παπαγεωργίου απέκρουσε ο Αντωνόπουλος. Στο 90' ο Μανωλόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Τρικουράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας έτσι το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν και πάλι για οσφάιντ.

Στο 90' από κεφαλιά του Ν. Παπαγεωργίου η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Ε. Τσουλάκος, Μπούρας, Μπιζίμης, Ν. Παπαγεωργίου, Δασκαλάκης, Δ. Τσουλάκος (55' Σκαφιδάς), Αλεβίζος, Τρικουράκης, Κούτρης (60' Γρ. Παπαγεωργίου), Μανωλόπουλος.

 

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Γεωργόπουλος, Τσίμπιτσης, Λ. Ν. Ανδρώνης, Πότσης, Μπουντάς, Μπούμπα, Ανεστόπουλος, Διακουμής, Πατσιώτης (85' Τζωρτζίνης), Εμμανουήλ.