Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 18:02

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2: Πήρε το διπλό με ανατροπή και έπιασε κορυφή!

Γράφτηκε από τον

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 τοπικής ανέβηκε η Ομόνοια μετά την σαββατιάτικη εκτός έδρας νίκη της, με 2-1 επί του Χανδριναϊκού.

Η Καλαματιανή ομάδα αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 έκανε την ανατροπή και πήρε τους τρεις πόντους και σε συνδυασμό με την ήττα της Σπερχογείας την ίδια ώρα στη Χώρα, την έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15' με σουτ του Γιάνναρη μέσα από την περιοχή. Η Ομόνοια απάντησε στο 35' όταν ο Δημόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην περιοχή και με κοντινό σουτ "έγραψε" το 1-1. Στο 80' 1-2 ο Κωστόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ στο α' ημίχρονο και μετά το 1-1 όταν σε σέντρες των Κωστόπουλου και Δημόπουλου αντίστοιχα, ο Π. Παπαδέας έκανε τις κεφαλιές για να αποκρούσει και τις δύο φορές ο Νικητόπουλος. Στο β' μέρος και συγκεκριμένα στο 71' ο Δημόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 85' ο Κωστόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο και στην επαναφορά ο Αθ. Παπαδέας σούταρε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Κατσιγιάννης, Κότι, Σαχινάι, Κλαρίδας, Μεμουσάι, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Λύρας, Γιάνναρης, Καλδής (65' Μάλαμας, 80' λ.τρ. Καρλής).

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ποτηριάδης, Κοστρίβας, Επ. Καστριτσέας (20' λ.τρ. Σώκαλης), Αρβανίτης, Δημητρίου, Φλέσσας, Φίλαϊ (70' Αθ. Παπαδέας), Δημόπουλος, Π. Παπαδέας, Σπυρόπουλος (46' Χάντζος), Κωστόπουλος.