Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 19:01

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 0-3: Τέταρτη σερί νίκη!

Γράφτηκε από τον
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 0-3: Τέταρτη σερί νίκη!

Την 4η σερί νίκη του πέτυχε προχθές το Ασπρόχωμα, που επικράτησε εκτός έδρας του Νέου Αρι με 3-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι είχαν δοκάρι στο 4' με τον Πολίτη (με ανάποδο ψαλίδι στο οριζόντιο) και δύο καλές φάσεις για να σκοράρουν με τους Καρούμπα και Δρούγα, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν και σε συνδυασμό με την κούραση στο β' μέρος δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως ήταν το Ασπρόχωμα. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο αποφασιστικοί στην επανάληψη και κατόρθωσαν να φτάσουν στη νίκη, αξιοποιώντας τρεις από τις φάσεις που δημιούργησαν στη διάρκεια του β' μέρους.

Το "καθάρισαν" μετά το 70' 

Το σκορ άνοιξε στο 72' ο Φίλιος με κεφαλιά μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Αρ. Ηλιόπουλος. Στο 80' μετά από ωραία ενέργεια του Γυφτέα και πάσα στον Αρ. Ηλιόπουλο αυτός με προβολή έκανε το 0-2. Στο 90' από φάουλ του Αρ. Ηλιόπουλου, ο Τσίρμπας με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 0-3.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Φλέσσας, Κατσιμαγκλής, Καρούμπας (75' Μπάκας), Πολίτης, Αθ. Μαρκόπουλος, Ι. Σκαλιώτης, Δρούγας (80' Κουρκουτάς), Αναστασόπουλος, Αναζίκος (70' Κυριόπουλος), Ζούζουλας.

 

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Βασιλόπουλος, Ντάσης (65' Τσίρμπας), Ζαφειρόπουλος, Βεργόπουλος, Λούτα, Παπανικολόπουλος, Ρ. Χατζηπαναγιώτης (53' Μπάκας), Γυφτέας, Αρ. Ηλιόπουλος, Κουραμπάς (73' Πολίτης), Φίλιος.