Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 19:23

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 4-3: Το γύρισε από 1-3!

Γράφτηκε από τον

Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς ο Ακρίτας νίκησε στην Κορώνη με 4-3 το Μεσσηνιακό και διατηρεί τις ελπίδες για άνοδο στην Α' τοπική, ενώ οι "πράσινοι" ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό Ανάληψης στην προτελευταία θέση της Α1 τοπικής.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ίσως την ανατροπή της σεζόν, μιας και βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στο 25' και 1-3 στο 60'. 

Παράπονα των καλαματιανών για την διαιτησία 

Οι καλαματιανοί έχουν πάντως παράπονα από τη διαιτησία του Πλακογιάννη και φωνάζουν για τη φάση του 3-3 και 4-3,  σ' ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. 

Ο Μ.Γ.Σ. άνοιξε το σκορ στο 11' με σέντρα - σουτ του Παπαδήμου και στο 25' ο Χαρίτος με φάουλ έγραψε το 0-2. Στο 55' ο Τσάνι με πλασέ μείωσε σε 1-2, αλλά στο 60' ο Ξυνός με σουτ έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στο Μεσσηνιακό.  Η Κορώνη όμως δεν τι έβαλε κάτω. Μείωσε σε 2-3 με φάουλ του Δ. Κουτσουμπού στο 63' και ισοφάρισε σε 3-3 με σουτ του Μπόκολου στο 81', για να γράψει το 4-3 ο Μάραντος με κοντινό πλασέ στο 90'.

Πριν γίνει το 3-3 ο Γιώργος Μηλίτσης είχε ζητήσει αλλαγή, μιας και ο Μεσσηνιακός έπαιζε προσωρινά με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Ξυνού. Το ματς όμως συνεχίστηκε και ο Μεσσηνιακός δέχτηκε γκολ, ενώ στο 4-3 έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Γουδέλη από τον Κουτσουμπό, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους του Μεσσηνιακού. 

Να σημειωθεί ότι η Κορώνη είχε και δύο δοκάρια με τους Μπόκολο στο  πρώτο μέρος  και το Τσάνι στο δεύτερο, στο 0-2 και στο 2-3, αντίστοιχα. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Τσίρμπα και Μπασιλάρη. 

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Καπινιάρης, Σιψάς, Παναγιωτόπουλος, Κουτσουμπός, Χοτζόλι, Τσάνι, Σταμάτης (75' Μάραντος), Μπλάνας, Μουτζούρης (93' Κατσούλιας), Μπόκολος (90' Λευτάκης), Φωτεινάκης. 

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Γαβράς, Χαρίτος, Ξυνός (80'' λ.τρ. Γουδέλης), Κουλουράς, Παπαγεωργίου, Νούλας, Μαργιόλης, Δ. Γιαννακόπουλος (87' Αρβανίτης), Π. Γιαννακόπουλος, Μαγουλιανίτης, Παπαδήμος (70' λ.τρ. Τσιριγώτης).