Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 20:15

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 2-3: Επέστρεψε στις νίκες με ανατροπή

Γράφτηκε από τον

Μετά από 4 αγωνιστικές ο Αστέρας Μικρομάνης γεύτηκε τη χαρά της νίκης, επικρατώντας το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης του Ολυμπιακού Ανάληψης με 3-2.

Ο Αστέρας με τον Μιχάλη Σκαρπαλέζο στον πάγκο του, αφού η παραίτηση του δεν έγινε δεκτή, έκανε το καλύτερο και πήρε μια σημαντική νίκη και από βαθμολογικής πλευράς, αλλά και από ψυχολογικής.

Οι γηπεδούχοι που είχαν στο πάγκο τους και πάλι τον Δημήτρη Αναστασόπουλο, που επέστρεψε μετά από 3 αγωνιστικές, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έκαναν την ανατροπή, όμως δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Μικρομάνης και παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία. Σε αυτό θεωρούν ότι έπαιξε το ρόλο της και ο διαιτητής Νικολόπουλος, με τις αποφάσεις τους σε ότι αφορά τα γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι αρχικά, αλλά και στη συνέχεια που ισοφάρισαν σε 2-2 με πέναλτι.

Οι "ερυθρόλευκοι" υποστηρίζουν ότι στο 0-1 ο σκόρερ είναι σε θέση οφσάιντ, το οποίο δεν δόθηκε και ότι δεν υπάρχει ανατροπή στο 66' με το οποίο ισοφάρισε ο Αστέρας. Στη φάση του πέναλτι υποστηρίζουν ότι ο Β. Δουρούμης έδιωξε καθαρά την μπάλα και δεν υπέπεσε σε παράβαση. Μάλιστα ο κ. Νικολόπουλος έκανε προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι περίπου για 9 λεπτά, αναφέροντας στο φ.α. ότι δέχτηκε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, ενώ απομάκρυνε από τον πάγκο τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού Σταύρο Σκουρλέτη λόγω των έντονων διαμαρτυριών του. Ακόμη αναφέρει ότι μετά τη λήξη του ματς, ο εν λόγο παράγοντας δεν του επέτρεψε να πάει στα αποδυτήρια.

Για τα παραπάνω, ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στο "Notosport" δήλωσε ότι δεν υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες μετά την υπόδειξη του πέναλτι και ότι ο ίδιος είχε συζήτηση με τον κ. Νικολόπουλο στο τέλος του αγώνα και δεν τον εμπόδισε να μπει στα αποδυτήρια.

Τα γκολ

Στο 8' ο Αλεξόπουλος με πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 30' από σέντρα στην περιοχή του Αστέρα, ο Μουτσούλας με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 40' 2-1 από σέντρα του Βανικιώτη, ο Βλαχάκης με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακός κάνοντας το 2-1. Στο 66' ο διαιτητής Νικολόπουλος σφύριξε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Παπαβασιλόπουλο. Ο Αλεξόπουλος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 69' ο Αλεξόπουλος από τα πλάγια έφτασε στην περιοχή και "έκοψε" την μπάλα στον Π. Καρδάση, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Βανικιώτης, Ανδρεάδης, Ζερβάκος (80' λ.τρ. Ντοχάς), Β. Δουρούμης, Μ. Παναγιωτόπουλος, Χόλμπαν, Μουτσούλας, Βλαχάκης, Μιχαλόπουλος (75' Α. Χρονόπουλος), Αβιζιώτης (65' Κ. Παναγιωτόπουλος).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Α. Καρδάσης, Αθανασόπουλος, Μαυροειδής, Σουλιμάς, Κουρούπης (58' Μωραγιάννης), Π. Καρδάσης, Σταθόπουλος, Χασάπης (58' Κουλιέρης), Αλεξόπουλος, Παπαβασιλόπουλος.