Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 12:59

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Πιστεύαμε ότι θα το γυρίσουμε με Θήβα", λέει ο σκόρερ Κυριαζόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Πιστεύαμε ότι θα το γυρίσουμε με Θήβα", λέει ο σκόρερ Κυριαζόπουλος

Οσο άσχημα ξεκίνησε για τον Τσικλητήρα το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Θήβα, τόσο ονειρικά τελείωσε.

Η ομάδα της Πύλου έχασε πέναλτι με τον Τσάτσο στο 12' και από παιδικό λάθος της άμυνας βρέθηκε να κυνηγά το σκορ στο 22'. Με δύο γκολ όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέτρεψε το σκορ και πανηγύρισε το τέταρτο φετινό τρίποντο στη Γ' εθνική. Μια νίκη που ήρθε από την άμυνα, μιας και οι Γιώργος Κυριαζόπουλος και Δημήτρης Ρούσσης (φώτο),  ήταν αυτοί που υπέγραψαν την πρώτη νίκη μέσα στο 2017. Ο Κυριαζόπουλος ισοφάρισε με κεφαλιά στο 80' και πέντε λεπτά αργότερα ο Ρούσσης με τον ίδιο τρόπο έγραψε το 2-1.

"Πιο άσχημα δεν μπορούσε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Δεν ήμασταν όμως κακοί, απλά χάσαμε το πέναλτι και ήρθε και το 0-1. Στο ημίχρονο μιλήσαμε μέσα στα αποδυτήρια και πιστεύαμε ότι θα το γυρίσουμε", δηλώνει στο "Notosport"  ο Γιώργος Κυριαζόπουλος. Ο έμπειρος αμυντικός, που έχει πετύχει γκολ και στο 2-2 εκτός με τη Χαλκίδα,  κάνει λόγο σημαντική νίκη, αλλά τονίζει πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.  "Μένουν πολλά παιχνίδια και είναι πολύ νωρίς. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες ειδικά στο γήπεδό μας. Σίγουρα είναι μια σημαντική νίκη που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια".

Χωρίς Ρούσση και Πύλιο στη Μεγαλόπολη

 

Ο Τσικλητήρας με το προχθεσινό τρίποντο έφθασε τους 18 βαθμούς και αύξησε στους 8 βαθμούς τη διαφορά από την 15η και τελευταία θέση στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής που οδηγεί στον υποβιβασμό. Ετσι θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Μεγαλόπολης. Για μία ακόμα φορά όμως δεν λείπουν οι απουσίες. Ο Γιώργος Γραμματικόπουλος μπορεί να εξέτισε την ποινή του και να επιστρέφει, αλλά την Κυριακή δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Μπάμπης Πύλιος και Δημήτρης Ρούσσης. Αμφότεροι συμπλήρωσαν με τη Θήβα 4 κίτρινες κάρτες.