Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 14:10

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τα κέρδη του αγώνα με την Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τα κέρδη του αγώνα με την Κυπαρισσία

Ευκολη νίκη και καλή εμφάνιση συνδύασε την Κυριακή η Καλαμάτα, η οποία νίκησε με 4-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού την Κυπαρισσία στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α' τοπικής.

Ηταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους μελανόλευκους που παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Πανθουριακό.

Στο ματς με την Κυπαρισσία πάντως η Καλαμάτα δεν κέρδισε μόνο τους τρεις βαθμούς. 

Ακόμη πιο σημαντική είναι η όλη εικόνα της απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο καθώς επιβεβαίωσε ότι έχει βρει ένα καλό ρυθμό, ειδικά όταν παίζει στον εξαιρετικό πλέον - μετά την πρόσφατη σπορά - τάπητα του γηπέδου του Μεσσηνιακού. Η καλή κατάσταση του γηπέδου αποτελεί άλλωστε ένα ακόμη σύμμαχο για την συνέχεια και τα εντός έδρας παιχνίδια, κάτι που τονίζουν όλοι στην ομάδα. Ενώ, όσον αφορά το φορμάρισμα που φαίνεται πως μπαίνει, είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την ήττα από τον Πανθουριακό (την πρώτη φετινή) η Καλαμάτα δείχνει βελτιωμένο πρόσωπο και διάθεση να μην δώσει δικαίωμα να αμφισβητηθεί η πρώτη θέση που κατέχει, ενώ έχει πετύχει 14 γκολ σε τρία παιχνίδια!

Βρήκε και άλλο πρωταγωνιστή

Από την άλλη, στο ματς με την Κυπαρισσία η Καλαμάτα βρήκε ένα ακόμη πρωταγωνιστή. Μέχρι τώρα το σκοράρισμα τραβούσαν οι Καλαντζής και Τσουλάκος που έχουν από 13 και 11 γκολ αντίστοιχα. Προχθές σκόραρε δύο φορές ο Βασίλης Αθανασόπουλος που σιγά σιγά κάνει όλο και πιο συχνή την επαφή του με τα δίχτυα, την οποία έχει ανάγκη η ομάδα.

Εφτασε τα 6 γκολ και επιπλέον δείχνει να βρίσκει και αυτός το καλό του πρόσωπο.

Από σήμερα η ομάδα ξεκινά πλέον την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας που θα γίνει το Σάββατο στις 3 μ.μ. στο γήπεδο Γ. Λουκαρέας. Προβλήματα δεν υπάρχουν αφού τόσο ο Σαραντόπουλος, που δεν έπαιξε προληπτικά την Κυριακή, όσο και ο Μερκούρης θα είναι στην διάθεση των Ελβιο Μάνα και Τάσου Χατζηαγγελή.

Δεν θα γίνει μεταγραφή

Από εκεί και πέρα, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σήμερα ωστόσο, εκτός σοβαρού απροόπτου, η Καλαμάτα δεν πρόκειται να κάνει κάποια κίνηση. Το προηγούμενο διάστημα εξετάστηκαν κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο οι Μεσσήνιοι δεν κατέληξαν κάπου και έτσι η ομάδα θα συνεχίσει με το υπάρχουν υλικό.

Το Σάββατο η γιορτή

Το προσεχές Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η Καλαμάτα θα πραγματοποιήσει την γιορτή για τα 50α γενέθλια της. Η εκδήλωση θα γίνει στο Horizon Blu του πρώην αντιπροέδρου Θοδωρή Παπαθεοδωρίδη και θα περιλαμβάνει και την κοπή της πίτας. Θα παρευρεθούν παλαίμαχοι, παράγοντες, τα παιδιά της ακαδημίας όπως και ο πρόεδρος Σταύρος Παπαδόπουλος ενώ η διοίκηση καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών.