Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 15:34

Yποσχέσεις Νίκα για το γήπεδο στο χορό του Πανθουριακού

Γράφτηκε από τον

Σε μια ωραία εκδήλωση που έγινε το Σάββατο το βράδυ στου «Τέσσερου» στην Θουρία, η ομάδα του Πανθουριακού έκοψε την πίτα της. 

Πολλοί άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο έδωσαν το παρών ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος τους επιφύλλασε και μια έκπληξη καθώς ανακοίνωσε την μεταγραφή του ικανού Μεσσήνιου επιθετικού Μάριου Μπιτσάνη. 

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης. 

Ο κ. Νίκας υποσχέθηκε την κατασκευή του τμήματος του δρόμου που οδηγεί στο γήπεδο της Θουρίας. Τόνισε επίσης ότι θα ολοκληρώσει τις εργασίες στο γήπεδο και την κατασκευή κερδίδας. 

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος είπε με την σειρά του στον κ. Νίκα ότι είναι διατεθεμένος να προσφέρει το σπίτι του στο κέντρο της Θουρίας στο Δήμο, για να δημιουργησεί εκεί μουσείο. 

«Γιατί όχι και πρωτάθλημα»;

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Πανθουριακού ρωτήθηκε για το αν η ομάδα στοχεύει πλέον στον τίτλο στην Α' τοπική και χαμογελώντας απάντησε: "Γιατί όχι; Γιατί να μην διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, από τη στιγμή που είμαστε κοντά στην Καλαμάτα;». 

Συνεχίζοντας, ο κ. Χριστόπουλος σημείωσε πως ένας από τους στόχους είναι να  μπουν στην ομάδα και παιδιά από το χωριό που τώρα παίζουν σε άλλες ομάδες

Το φλουρί έτυχε στην σύζυγο του επιθετικού του Πανθουριακού Βασίλη Πανταζή, Αννα. 

Υπήρχε και λαχειοφόρος αγορά με αρκετά δώρα εκ των οποίων ένα ποδήλατο και μια τηλεόραση. 

 

Η εκδήλωση περιελάμβανε και ένα ωραίο ολιγόλεπτης διάρκειας πρόγραμμα από την σχολή χορού Alegria.