Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 16:58

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Τέλος καλό, όλα καλά", λέει ο Μαντζούνης για την αγχωτική νίκη με Εράνη

Γράφτηκε από τον

 

Από… πέρυσι είχε να κερδίσει ο Πάμισος στη Μεσσήνη και συγκεκριμένα από τις 11 Δεκεμβρίου και το 3-0 με την Κυπαρισσία.

Ακολούθησε η ισοπαλία 1-1 με τον Α.Ο. Φαραί και η ήττα με 0-2 από την Αναγέννηση Παραλίας, για να έρθει προχθές το πρώτο εντός έδρας τρίποντο μέσα στο 2017. 

Οι Νησιώτες νίκησαν με 1-0 την Εράνη, εδραιώνονται στην τετράδα και απέχουν πλέον 3 βαθμούς από την τρίτη στην Α' τοπική Αναγέννηση Παραλίας. Η αλήθεια πάντως είναι ότι η εμφάνιση στο κυριακάτικο ντέρμπι δεν ήταν καλή, αλλά σημασία έχει ότι ο Πάμισος έστω και με άγχος πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Δημητρακόπουλου στο 85'.

"Ηταν ένα ματς όπως το περιμέναμε. Η Εράνη μας έκλεισε καλά τους χώρους και αφού δεν σκοράραμε γρήγορα, το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο λόγω και του αγωνιστικού χώρου. Αρκετοί παίκτες δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά", λέει ο προπονητής του Παμίσου Αλέξης Μαντζούνης για το 10ο φετινό τρίποντο.

Εκτός ο Λαθύρης με Πανθουριακό 

 

Η συνέχεια περιλαμβάνει τη νέα εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το φορμαρισμένο Πανθουριακό και το αρνητικό είναι ότι θα απουσιάσει ο Βαγγέλης Λαθύρης που αποβλήθηκε στο κυριακάτικο ματς με την Εράνη.