Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2017 13:35

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με Απόλλωνα

 

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και όχι στο "Γ. Λουκαρέας" θα διεξαχθεί το ματς του Απόλλωνα Καλαμάτας με τη "Μαύρη Θύελλα" για την 18η αγωνιστική της Α' τοπικής. 

Η ομάδα του Απόλλωνα ζήτησε την αλλαγή έδρας, προφανώς για εισπρακτικούς λόγους και έτσι η Καλαμάτα θα είναι τυπικά φιλοξενούμενη την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι. Το ματς αρχικά είχε οριστεί για το Σάββατο στις 3 μ.μ. στο "Λουκαρέας" και πλέον σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα στο πρόγραμμα της ΕΠΣΜ. Οπως και να 'χει η "Μαύρη Θύελλα" θέλει τη νίκη για να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά των 5 βαθμών από τον δεύτερο Πανθουριακό που έχει δύσκολο έργο στη Μεσσήνη με τον 4ο της βαθμολογίας Πάμισο. Το ευχάριστο για τους πρωτοπόρους είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, μιας και ο τραυματισμός του Καλαντζή δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στην κυριακάτικη αναμέτρηση. 

Κάλεσμα Γαϊτανάρου

Στο μεταξύ το προσεχές Σάββατο η Καλαμάτα θα πραγματοποιήσει γιορτή για τα 50α γενέθλια της. Η εκδήλωση θα γίνει στο "Horizon Blu" του πρώην αντιπροέδρου Θοδωρή Παπαθεοδωρίδη και θα περιλαμβάνει και την κοπή της πίτας.

Θα παρευρεθούν παλαίμαχοι, παράγοντες, τα παιδιά της ακαδημίας όπως και ο πρόεδρος Σταύρος Παπαδόπουλος.

Γι' αυτό και ο  επίτιμος πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας" Λυκούργος Γαϊτανάρος με ανακοίνωσή του καλεί τον κόσμο να δώσει το "παρών" για να τιμήσουν όπως λέει τον κ. Παπαδόπουλο, τον οποίο ευχαριστεί για "τη μεγάλη προσφορά του για δεύτερη φορά στην ομάδα μας, για την ίδρυση της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, με φυτώρια του νομού μας (όπως ενημερωθήκατε από τα ΜΜΕ) και για τον τρόπο λειτουργίας και αξιοποίησης σε υποτροφίες των δικών μας παιδιών. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία για δεύτερη φορά να δώσουν το παρόν οι παίκτες και τα φυτώρια της Μαύρης Θύελλας, στα γήπεδα της Ευρώπης, που είχαν γεμίσει από πετυχημένους  παίκτες της Μαύρης Θύελλας του Σταύρου Παπαδόπουλου.

 

Θα ήταν παράλειψη όπως διαβάσατε και στις εφημερίδες να μην συγχαρούμε και τον εκτελεστή αυτού του έργου κ. Στέλιο Παπαδόπουλο (διοικητικό στέλεχος)".