Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2017 12:56

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ολα για την πρόκριση οι νέοι σήμερα στο Μεσολόγγι

Γράφτηκε από τον

 

Με την 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων. 

Οι μικτές Μεσσηνίας θα φιλοξενηθούν από τις αντίστοιχες της Αιτωλοακαρνανίας στο γήπεδο "Θ. Πασσιόπουλος" στο Μεσολόγγι, Στη μία το μεσημέρι θα ξεκινήσει το ματς των παίδων και στις 3 αυτό των νέων.

Οι παίδες με τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Κεφαλλονιάς / Ιθάκης έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο και την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας (θα γίνουν νοκ  - άουτ προημιτελικοί σε ουδέτερο γήπεδο). Μετρούν μάλιστα το απόλυτο σε πέντε παιχνίδια, χωρίς να έχουν δεχτεί γκολ (19-0)  

Αντίθετα οι νέοι λόγω της ήττας στις 21 Δεκεμβρίου από την Αχαΐα δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους, καθώς χρειάζονται νίκη στο Μεσολόγγι και παράλληλα να μην κερδίσει σήμερα η Αχαΐα την αδύναμη Κεφαλλονιά. 

Το εντυπωσιακό είναι ότι μετά από έξι αγωνιστικές υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία στην κορυφή. 

Αχαΐα, Μεσσηνία, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία έχουν από 12 βαθμούς, αλλά η Ηλεία ολοκλήρωσε τους αγώνες της και δεν έχει καμία ελπίδα. Ως εκ τούτου η Αχαΐα είναι το μεγάλο φαβορί και Αιτωλοακαρνανία, Μεσσηνία τα αουτσάιντερ για την πρωτιά στους νέους και ο νικητής στο σημερινό μεταξύ τους ματς θα έχει δικαίωμα στην ελπίδα. 

Οι αποστολές των μικτών επρόκειτο να αναχωρήσουν σήμερα στις 6.30 το πρωί από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία και θα τις συνοδέψουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΜ και υπεύθυνοι των μικτών ομάδων Αγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο τεχνικός Διευθυντής της ΕΠΣΜ  Άγγελος Σκαφιδάς και φυσικά ο προπονητής των μικτών ομάδων  Ηλίας Μαστορέας.

Οι αποστολές

Παίδες

Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Γιαννόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κακαλέτρης, Καλύβας, Καραχάλιος, Κοσμόπουλος, Κοτσιλιέρης, Κωστέας, Οικονομέας, Παπανικολόπουλος, Ρουμελιώτης, Σαούτης, Σαρδέλης, Σκοπέτος, Στυλιανόπουλος.

Νέοι

Δημόπουλος, Ζαφείρης, Ζώτος, Θεοδωρακάκης, Κακαλέτρης, Καλογερόπουλος, Κανανάι, Κανοώρος, Κλάδης, Κουτσουρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μιχαλέας, Μπαζίγος, Μπίτσικας, Μπούνας, Μπουρδέκας, Παπαγιαννόπουλος, Παπαθεοδωρίδης. 

 

Το σημερινό πρόγραμμα

Κεφαλληνία/Ιθάκη - Αχαΐα

Λακωνία - Ζάκυνθος

Αιτωλοακαρνανία - Μεσσηνία

Ρεπό: Ηλεία

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(παίδες)

1. Μεσσηνία 19-0 15

2. Αχαΐα 15-5 12

3. Ηλεία 8-9 8

4. Αιτωλοακαρνανία 12-6 10

5. Λακωνία 3-8 4

6. Κεφαλληνία/Ιθάκη 0-15 0

-. Ζάκυνθος 2-16 0

• Έχουν κάνει το ρεπό τους οι μικτές Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Ζάκυνθος και Αιτωλοακαρνανία. 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(νέοι)

1. Αχαΐα 17-4 12

2. Μεσσηνία 19-7 12

-. Αιτωλοακαρνανία 13-4 12

-. Ηλεία 11-9 12

5. Κεφαλληνία/Ιθάκη 1-10 3

6. Ζάκυνθος 4-16 0

-. Λακωνία 1-16 0

 

• Έχουν κάνει το ρεπό τους οι μικτές Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Ζάκυνθος και Αιτωλοακαρνανία.