Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017 11:33

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Δεν έγινε το… θαύμα και αποκλείστηκαν οι νέοι

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Δεν έγινε το… θαύμα και αποκλείστηκαν οι νέοι

Μια νίκη και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός για τις μικτές Μεσσηνίας στα χθεσινά ματς με τις αντίστοιχες της Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι.

Οι παίδες νίκησαν με 3-1 και προκρίθηκαν αήττητοι στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, έχοντας μάλιστα το απόλυτο σε έξι παιχνίδια με τέρματα 22-1 και αυτό αυτογκόλ! 

Αντίθετα, οι νέοι της Μεσσηνίας "κόλλησαν" στο 0-0 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων. Η Μεσσηνιακή ομάδα πάντως ήθελε ένα μικρό… θαύμα. Συγκεκριμένα, χρειαζόταν χθες μόνο νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Αχαΐα την αδύναμη Κεφαλλονιά/ Ιθάκη για να πάρει την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο. Η Αχαΐα νίκησε εύκολα με 7-0 και έτσι το παιχνίδι στο Μεσολόγγι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Στην προημιτελική φάση προκρίνονται οι πρώτοι από κάθε όμιλο και θα γίνουν νοκ - άουτ ματς σε ουδέτερο έδαφος, με τους παίδες της Μεσσηνίας να αντιμετωπίζουν πιθανότατα την Αθήνα. 

Τα χθεσινά παιχνίδια των μικτών Μεσσηνίας φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο "Θ. Πασσιόπουλος" στο Μεσολόγγι, Πρώτοι στη μάχη ρίχτηκαν οι παίδες, που είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση. Η Αιτωλοακαρνανία άνοιξε το σκορ στο 15' με αυτογκόλ του Οικονομέα, αλλά η Μεσσηνία με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε το ματς. Ο Κωστέας ισοφάρισε στο 38', ο Κοσμόπουλος έκανε στο 50' το 1-2 και ο Σαρδέλης στο 70' διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Κωστέα στο 1-1. 

Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή στο ματς στο φινάλε του Κώστα Μαστορέα, γιου του προπονητή των μικτών Μεσσηνίας Ηλία Μαστορέα.

ΠΑΙΔΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Βοίδης, Αθανασόπουλος (55' Καραπάνος), Κοσμάς, Μάντης (45' Κωνσταντακόποουλος) Χρήστου, Προδρομίτης, Βλάχος, Σοροβός, Σατρατένης, Κρανιώτης, Τσιακούμης (55' Μπαγιάτης). 

ΠΑΙΔΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καραχάλιος, Σκοπέτος, Οικονομέας, Στυλιανόπουλος, Καλύβας, Κοτσιλιέρης (53' Σαούτης), Παπανικολόπουλος, (72' Κακαλέτρης) Κοσμόπουλος (78' Μαστορέας), Κωστέας, Σαρδέλης (72' Θεοδωρόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (53' Ρουμελιώτης).

 

Το παιχνίδι των νέων δεν είχε γκολ και φυσικά νικητή. Η Αιοτωλοακαρνία και η Μεσσηνία ήθελαν μόνο νίκη και το άγχος ήταν εμφανή στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Το ματς πήγε στη δύναμη και έλειψαν οι πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τη Μεσσηνία να έχει πάντως ευκαιρίες με τον Κουτσουρόπουλο για να σκοράρει. 

ΝΕΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Λιάππης, Σοφρόνης, Δερβίσης, Ντόκας, Βασιλείου, Τσακανίκας, Τσουκαλάς, Ζαλακούτης (65' Καντανάνι), Σιγρός (79' Ορφανουδάκης), Ευθυμιου, Κάλλας (46' Κορτέσης).

ΝΕΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καλογερόπουλος, Μπουρδέκας, Μπίτσικας (63' Λαμπρόπουλος), Κακαλέτρης, Μπούνας, Ζαφείρης, Κανιώρος, Κανανάι (73' Δημόπουλος), Κουτσουρόπουλος, Ζώτος, (63' Παπαγιαννόπουλος) Κλάδης. 

Την αποστολή των μικτών Μεσσηνίας συνόδεψαν στο Μεσολόγγι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΜ και υπεύθυνοι των μικτών ομάδων Αγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο τεχνικός Διευθυντής της ΕΠΣΜ Άγγελος Σκαφιδάς, ο φυσιοθεραπευτής Θοδωρής Ασημακόπουλος και  φυσικά ο προπονητής των μικτών ομάδων  Ηλίας Μαστορέας.

Ο κ. Γεωργόπουλος σε επικοινωνία που είχε με το "Notosport" ευχαρίστησε όλους τους αθλητές για την πρόσφορά τους και τους συνεχάρη για τη φετινή πορεία. 

* Να σημειωθεί πως αναβλήθηκαν τα χθεσινά παιχνίδια της Λακωνίας με τη Ζακύνθο, μετά από αίτημα των φιλοξενούμενων και θα γίνουν την προσεχή Τετάρτη. 

 

TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(7η αγωνιστική)

 

Παίδες

Κεφαλληνία/Ιθάκη - Αχαΐα 1-2

Λακωνία - Ζάκυνθος (8/2)

Αιτωλοακαρνανία - Μεσσηνία 1-3

Ρεπό: Ηλεία

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(παίδες)

1. Μεσσηνία 22-1 18

2. Αχαΐα 17-6 15

3. Αιτωλοακαρνανία 13-9 10

4. Ηλεία 8-9 8

5. Λακωνία 3-8 4

6. Κεφαλληνία/Ιθάκη 1-17 0

-. Ζάκυνθος 2-16 0

* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Λακωνία και Ζάκυνθος. 

 

 

TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(7η αγωνιστική)

 

Νέοι

Κεφαλληνία/Ιθάκη - Αχαΐα 0-7

Λακωνία - Ζάκυνθος (8/2)

Αιτωλοακαρνανία - Μεσσηνία 0-0

Ρεπό: Ηλεία

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(νέοι)

1. Αχαΐα 24-4 15

2. Μεσσηνία 19-7 13

-. Αιτωλοακαρνανία 13-4 13

4. Ηλεία 11-9 12

5. Κεφαλληνία/Ιθάκη 1-17 3

6. Ζάκυνθος 4-16 0

-. Λακωνία 1-16 0

 

* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Λακωνία και Ζάκυνθος.