Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 18:57

Ποδοσφαιρικό τουρνουά στις 19-20 Νοεμβρίου για "το Χαμόγελο του Παιδιού"

Γράφτηκε από τον

Το ποδόσφαιρο έχει κοινωνικές προεκτάσεις και πολλές φορές προσφέρει αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και πάνω σε αυτό το πρίσμα διοργανώνεται ποδοσφαιρικό τουρνουά στις 19 και 20 Νοεμβρίου για "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ΕΠΣ Μεσσηνίας που βρήκε συμπαραστάτη την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας για τη διοργάνωση του 1ου ποδοσφαιρικού τουρνουά στη Μεσσηνία με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του εθελοντικού οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".
Στο διήμερο τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Κορδία θα συμμετάσχουν οκτώ από τις καλύτερες ομάδες της Μεσσηνίας, αλλά και τέσσερις ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Οι ομάδες του
διήμερου τουρνουά

Συγκεκριμένα το "παρών" θα δώσουν η Καλαμάτα, ο Μεσσηνιακός,
ο Πάμισος, ο Εθνικός Μελιγαλά, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας,
η Σπερχογεία, ο Τέλλος Αγρας και το Δώριο και από πλευράς ακαδημιών ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, ο Δαναός, ο Αρις Καλαμάτας και τα Πράσινα Πουλιά.
Τα εισιτήρια για το τουρνουά κοστίζουν 2 ευρώ (και για τις δύο ημέρες) και θα πωλούνται από σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣΜ, στο γήπεδο του Κορδία, αλλά και στο Διοικητήριο.

Ποιοι στηρίζουν την προσπάθεια

Αρωγοί σε αυτό το τουρνουά που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό είναι πολλοί φορείς και σύλλογοι του νομού, η διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, η Ε.Υ.Π.Σ.Ν. Μεσσηνίας, το εργατουπαλληλικό κέντρο Καλαμάτας, η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας, η Μητρόπολη Μεσσηνίας, το ΤΕΙ Καλαμάτας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας,
ο Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας, το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.
Σήμερα το πρωί οι διοργανωτές παρέθεσαν συνέντευξη τύπου όπου έγιναν γνωστές ορισμένες λεπτομέρειες γι' αυτό το τουρνουά και απεύθυναν παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει αυτή τη σπουδαία εκδήλωση που γίνεται για ιερό σκοπό.