Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017 14:37

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Να σέβονται οι διαιτητές την ιστορία του συλλόγου", λέει ο Γιώργος Μηλίτσης

Γράφτηκε από τον

Αν και προηγήθηκε με 0-2 στο 25' και 1-3 στο 60', ο Μεσσηνιακός έφυγε την Κυριακή με άδεια χέρια από την Κορώνη, γνωρίζοντας την ήττα με 4-3 από τον τοπικό Ακρίτα.

Ετσι ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό Ανάληψης στην προτελευταία θέση της Α1 τοπικής. Η καλαματιανή ομάδα όμως για ένα ακόμα ματς, έχει παράπονα από τη διαιτησία και ο προπονητής Γιώργος Μηλίτσης μιλώντας στο "Notosport" ζητά από τους ρέφερι σεβασμό.

"Κάνω μια έκκληση στους διαιτητές, γιατί τα λάθη είναι συνεχόμενα και μας έχουν στερήσει πολλούς βαθμούς. Να είναι πιο προσεκτικοί και να σέβονται την ιστορία αυτού του υπεραιωνόβιου συλλόγου. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως ομολογούν και οι αντίπαλοί μας και αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα παραμονής, αλλά θα βρεθούμε και πιο ψηλά".

Η συνέχεια για το Μεσσηνιακό περιλαμβάνει ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, μιας και οι "πράσινοι θα αντιμετωπίσουν το Δώριο που κυνηγά την άνοδο στην Α' τοπική.

 

Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Κώστας Δημόπουλος, Χρήστος Θεοδωρόπουλος και Σταύρος Γαβράς, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των επίσης τραυματιών Σωτήρη Κριτσωτάκη και Σταύρου Ξυνού, όπως επίσης και του στρατευμένου Αλέκου Καραγιαννίδη.