Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017 10:40

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Παραιτήθηκε ο Στυλιανόπουλος, επέστρεψε ο Λαμπρόπουλος!

Γράφτηκε από τον

Στον πάγκο του Μιλτιάδη επέστρεψε ο Κώστας Λαμπρόπουλος...

Ο Μεσσήνιος προπονητής αποχώρησε την Τετάρτη από το Διαβολίτσι και σήμερα ολοκληρώθηκε η επιστροφή του στον Μιλτιάδη, όπου ήταν πέρυσι αλλά και στο ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας. Η επιστροφή του έγινε άμεσα μετά την παραίτηση των Κώστα Στυλιανόπουλου και Γιάννη Σουρέλη από την τεχνική ηγεσία του Μιλτιάδη, με τους ανθρώπους της ομάδας να πηγαίνουν σε μια λύση προπονητή που γνωρίζουν καλά από το παρελθόν. Ο Λαμπρόπουλος θα κάνει σήμερα Παρασκευή την πρώτη του προπόνηση σε γνώριμο περιβάλλον, ενώ το ντεμπούτο του θα γίνει στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την Εράνη. 

Ο Στυλιανόπουλος παραιτήθηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά και για θέματα λειτουργίας του συλλόγου. Καθοδήγησε τον Μιλτιάδη σε 17 αγώνες με την πορεία του να είναι εξαιρετική αφού οι "μελανόλευκοι" βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ενω μην ξεχνάμε πως ο Μιλτιάδης στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχε εκπλήξει τους πάντες με την πορεία του μιας και ήταν στην κορυφή μέχρι την 7η αγωνιστική, έχοντας κάνει το "6 στα 6". 

Γύρισε ο Λακριντής 

Από εκεί και πέρα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Μιλτιάδης απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Τάσο Λακριντή από τον Τέλλο Αγρα, ο οποίος άλλωστε μέχρι τον Οκτώβριο φορούσε τα "μελανόλευκα".

Να θυμίσουμε πως ακόμη έχουν αποκτηθεί τον Ιανουάριο οι Νίκος Βασιλόπουλος, Γιάννης Κοτσίρης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ενώ εσωτερική μεταγραφή θεωρείται ο Ανδρέας Ζώτος.

Στον αντίποδα οι αποχωρήσεις ήταν αρκετές και ηχηρές, μιας και αποτέλεσαν παρελθόν οι Μάριο Μπαρσελό, Θανάσης Γεωργιόπουλος, Γρηγόρης Αναστασόπουλος, Νίκος Γιαννόπουλος και Θεολόγης Στρατής.