Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 19:38

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Στον κόσμο αφιέρωσε τη νίκη ο Καραχάλιος, που είχε γενέθλια την Κυριακή!

Γράφτηκε από τον

Σημεία ζωής φάνηκαν στην Καλαμάτα που μετά τη νίκη - πρόκριση στο Μεσολόγγι, επικράτησε χθές με το επιβλητικό 4-0 της Α.Ε. Καραϊσκάκης και κατέκτησε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ετσι το κλίμα στο "μελανόλευκο" στρατόπεδο άλλαξε προς το καλύτερο την κρισιμότερη ώρα και πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό. Βέβαια οι πανηγυρισμοί έχουν κοπάσει αφού η ομάδα έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει για να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ενας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο κυριακάτικο ματς ήταν ο Αλέξανδρος Καραχάλιος που σκόραρε μια φορά γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια του! Μάλιστα σήμερα ο Καραχάλιος που έκλεισε τα 28 του χρόνια πήγε με τούρτα στην προπόνηση και κέρασε τους συμπαίκτες του.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο γιατί μας έχει στηρίξει και στα δύσκολα. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη με τέτοιες νίκες και πολλά γκολ. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Μεσσηνιακό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί είναι η δύναμη μας και θέλουμε να είμαστε εμείς οι νικητές».
Το άσχημο είναι πως υπέστη ελαφριά θλάση στο δικέφαλο ο Μπελεβέτης και πήγε στην Αθήνα για να τον δει γιατρός, με τη συμμετοχή του στο ματς με τον Μεσσηνιακό να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Ρήγας έτρεξε στην προπόνηση που έγινε στο Στάδιο και λογικά θα είναι ετοιμοπόλεμος την Κυριακή. Αύριο υπάρχει ρεπό και η προετοιμασία για το ματς με τους "πράσινους" θα ξεκινήσει την Τετάρτη με προπόνηση στο γήπεδο Ασπροχώματος.