Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 20:02

Χαμόγελα στον Πάμισο για το "3 στα 3"

Γράφτηκε από τον
Χαμόγελα στον Πάμισο για το "3 στα 3"

 

Μετά τη Μεθώνη και τον Αστέρα Αρφαρών, ο Πάμισος νίκησε το Σάββατο και τον Τσικλητήρα Πύλου με 4-1 και συγκατοικεί με την Κυπαρισσία στο ρετιρέ της Α' τοπικής.  Οι Νησιώτες μετρούν το απόλυτο στο πρωτάθλημα και θα αγωνιστούν με την καλύτερη ψυχολογία στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, το Σάββατο με τον Εθνικό.


Ο  Γιώργος Αργυρόπουλος σχολιάζοντας το "3 στα 3" απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του: "Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Οι νίκες φέρνουν αυτοπεποίθηση. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Βαδίζουμε σε πολύ καλό δρόμο, αλλά ακόμα δεν έχουμε φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα".
Ο προπονητής του Παμίσου συνεχίζοντας τις δηλώσεις του τόνισε ότι: "Πρέπει να αποκτήσει διάρκεια στην απόδοσή μας, γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά με σκοπό να διορθώνουμε τα λάθη και να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι στον επόμενο αγώνα. Εχουμε μπροστά μας ένα ματς με τον Εθνικό που το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα άλλα. Είναι ακόμα νωρίς για να κρίνει κάτι αυτός ο αγώνας".
Το αρνητικό για τον Πάμισο είναι ότι κόντρα στην Πύλο υπέστη διάστρεμμα ο Δημητρακόπουλος και θα χάσει το ντέρμπι, ενώ παραμένουν τραυματίες οι Γ. Τρίψας και Σαλαπάτας. Ο πρώτος θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα σε μία εβδομάδα και ο Σαλαπάτας σε δύο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αντωνίου.