Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 20:05

"Θα είναι γιορτή για την πόλη", λέει ο Γ. Κυριακόπουλος για το ντέρμπι με την Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
"Θα είναι γιορτή για την πόλη", λέει ο Γ. Κυριακόπουλος για το ντέρμπι με την Καλαμάτα

Την ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε ο Μεσσηνιακός στη Βάρδα. Μπορεί αυτή τη φορά να μην νίκησε, αλλά και ο βαθμός (0-0) σε εκτός έδρας ματς κρίνεται θετικός. Οι "πράσινοι" αγνοούν την ήττα από την πρεμιέρα της Γ' εθνικής και θα αγωνιστούν με καλό ηθικό στο προσεχές μεγάλο ντέρμπι με την "Μαύρη Θύελλα".


Στο χθεσινό ματς ο Μ.Γ.Σ. είχε τις ευκαιρίες να φύγει με το διπλό, αλλά θα μπορούσε και να ηττηθεί, αν ο Γιώργος Κυριακόπουλος δεν νικούσε στο 41' από τα 11 βήματα το Νάτση. Ο πρωταγωνιστής στη Βάρδα μιλώντας στο "Ν" γι' αυτό το 0-0 είπε: "Και οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες για να κερδίσουν. Η Βάρδα έπαιξε σφιχτά, αλλά κέρδισε το πέναλτι, ενώ εμείς είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Πιστεύω πως μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το μόνο άσχημο είναι ο τραυματισμός του Μπεγέτη".
Ο ικανός γκολκίπερ εκτιμά ότι ο Μεσσηνιακός θα μπορούσε να είχε περισσότερους από 7 βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Γ' εθνικής.
"Επρεπε να έχουμε κερδίσει και στο Μεσολόγγι και να έχουμε δηλαδή τουλάχιστον τρεις ακόμα βαθμούς. Η ομάδα δείχνει μέσα στο γήπεδο ότι αξίζει και έπρεπε να ήμασταν πιο ψηλά. Το βασικό μέλημα είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα ότι έρθει καλοδεχούμενο".
Η συνέχεια για το Μεσσηνιακό περιλαμβάνει το ντέρμπι με την Καλαμάτα σ' ένα ματς που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος".
Ο Γ. Κυριακόπουλος που πέρυσι αγωνιζόταν στην "Μαύρη Θύελλα"  τονίζει ότι: "Αυτό το ματς θα είναι γιορτή για την πόλη. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να απολαύσει το παιχνίδι. Είναι ντέρμπι με ιδιαιτερότητες και όλα είναι ανοιχτά. Δεν μπορείς να πεις ποια ομάδα είναι καλύτερη βάση βαθμολογίας. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος σ' ένα ματς πιστεύω γιορτή για όλη την Καλαμάτα".


Πλήγμα με Μπεγέτη

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Βασίλη Μπεγέτη στη Βάρδσ. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει πρόβλημα στη μέση και θα χρειαστεί να μείνει ένα μήνα εκτός γηπέδων! Μια μεγάλη απώλεια για το Μεσσηνιακό, αφού ήταν  από τους κορυφαίους παίκτες, συνθέτοντας με τον Αργυρόπουλο το δίδυμο στα αμυντικά χαφ. Ο Δημήτρης Τσάκωνας καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του στο ντέρμπι με την Καλαμάτα, με τους Σπανό και Κουκούτση να διεκδικούν τη θέση.
Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα και το ευχάριστο είναι ότι ο Πετρόγιαννης εξέτισε την ποινή του, ενώ σε κανονικό ρυθμό θα μπει ο Ζησιμάτος. Αύριο θα δοθεί φιλικό στη Σπερχογεία με την ομώνυμη ομάδα, όπου θα αγωνιστούν όσοι δεν έπαιξαν με τη Βάρδα.