Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 13:57

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-3: Καθάρισε νωρίς και επέστρεψε στη 2η θέση

Γράφτηκε από τον

Στις νίκες επέστρεψε χθες η Αναγέννηση η οποία επικράτησε με 3-0 του Εθνικού στο Μελιγαλά και παράλληλα επέστρεψε και στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α' τοπικής, όπου ισοβαθμεί με τον Πανθουριακό.

Η Αναγέννηση μπήκε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε στο 15' με τον Μάρη. Ο Τριανταφυλλάκης στο 21' πέτυχε το 0-2 δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 

Ο Εθνικός στο σημείο αυτό προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δύο καλές ευκαιρίες για να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, με τον Καρύφη και τον Κανελλόπουλο.

Τελικά όμως η Αναγέννηση ήταν αυτή που βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τρίψα να διαμορφώνει το τελικό 0-3 στο 29'. Ο Εθνικός πλέον ήταν δύσκολο να επιστρέψει στο ματς, η Αναγέννηση διαχειρίστηκε σχετικά εύκολα το προβάδισμα και έφτασε σε μια ακόμη νίκη. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα του Εθνικού ενώ η Αναγέννηση εκτός έδρας έχει μόνο μια ήττα, αυτή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος από τον Μιλτιάδη!

Οι δύο ομάδες δεν είχαν παράπονο από την καλή διαιτησία του Αλεξέα που είχε βοηθούς την Αθανασοπούλου και τον Κασκάνη. 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σίνος (68' Λάγιος), Μακρυνιώτης (46' Γεωργόπουλος), Σβερκούνος, Χότζα, Χαραλαμπόπουλος, Καρατζούλιας, Φέστας, Μουρούσιας, Καρύδης (70' Σαραντόπουλος), Κανελλόπουλος. 

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Γερμάνης, Κορομηλάς (60' Κανελλόπουλος), Αργυρόπουλος, Βεργόπουλος, Μπαλαλάς, Δουρούμης, Τρίψας, Τριανταφυλλάκης (60' Πανταζής), Μάρης, Μουλιάτος.