Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 14:20

ΕΡΑΝΗ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-1: Την "σκότωσε" στο 85' ο Παυλόγιαννης

Γράφτηκε από τον

Η Εράνη είχε ανάγκη τους βαθμούς, όμως ο Μιλτιάδης ήταν αυτός που χαμογέλασε χθες στα Φιλιατρά παίρνοντας τη νίκη με 0-1.

"Χρυσός" σκόρερ ήταν ο Γιώργος Παυλόγιαννης στο 85' που πέτυχε το παρθενικό του φετινό γκολ, στο ντεμπούτο του Κώστα Λαμπρόπουλου στο "μελανόλευκο" πάγκο.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζάγκου μετά από δύο σερί εντός έδρας νίκες, παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου και δεν μπόρεσε να πάρει ούτε την ισοπαλία, απέναντι στον καλοστημένο Μιλτιάδη που πήρε διπλό μετά από τρεις και πλέον μήνες!

Ηταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο πρώτο μέρος καλές στιγμές με τους Παυλόγιαννη και Βέλλη που απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος.

Η Εράνη απείλησε στο 75' με τον Νικολακόπουλο να πλάσαρει ψηλά άουτ.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μπήκε στο 85' όταν ο Διαμαντόπουλος με μπαλιά τρύπα έβγαλε τετ α τετ τον Παυλόγιαννη και εκείνος με πλασέ έγραψε το 0-1.

Το ματς σφύριξε ο Καρβούνης, με βοηθούς την Τσαούση και την Τσουκάλη. 

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Βλάμης, Πέππας, Μιχαλακόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Κώτσος, Χότι (46' Καραχάλιος), Σπυρόπουλος (46' Αλμπάν), Νικολακόπουλος, Χρονόπουλος, Διονυσόπουλος (75' Κίτος).

 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Αλεξόπουλος, Ταχίρι, Παλιάς, Βασιλόπουλος, Τσέρτος, Διαμαντόπουλος, Γαλάνης, Καραμπότσος (75' Ζώτος), Κάππος (65' Κοτσίρης), Βέλλης (82' Π. Παναγιωτόπουλος), Παυλόγιαννης.