Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 15:07

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-0: Νίκη μετά από 1,5 μήνα

Γράφτηκε από τον

Μετά από 4 σερί ήττες από Εράνη, Θουρία, Καλαμάτα και Απόλλωνα ο Τέλλος Αγρας νίκησε χθες με 1-0 το Διαβολίτσι και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Ο Φώτης Διακουμής στο 5' ήταν αυτός που έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Αγρα, ο οποίος αγνοούσε τη νίκη από τις 18 Δεκεμβρίου (2-0 τον Αστέρα Αρφαρών). 

Ντεμπούτο Πέτροβα στον πάγκο του ΑΟΔ

Το Διαβολίτσι έχασε πάντως πέναλτι με τον Αντώνη Καλογερόπουλο στο 44', στο ντεμπούτο του Νότη Πέτροβα στον πάγκο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΔ ανέλαβε τα ηνία μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Λαμπρόπουλο και στο Διαβολίτσι ευελπιστούν ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη, μιας και η ομάδα έχει τρεις σερί ήττες στο β' γύρο.

Στο χθεσινό ματς οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5'. 

Γκολ ο Διακουμής στο 5' 

Ο Πατσιώτης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και σέντραρε για τον Διακουμή που με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο 35' ο Γεωργόπουλος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λ.Χ. Ανδρώνης σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. 

Εχασε πέναλτι ο Καλογερόπουλος

Στο 44'' ο Τζωρτζίνης τράβηξε τον Τσουκαλά και ο Ψηλοπαναγιώτης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Καλογερόπουλος όμως έστειλε την μπάλα άουτ και ο Αγρας κράτησε στο δεύτερο ημίχρονο το προβάδισμα και τους τρεις βαθμούς. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Βρυώνη και Τσακόπουλο.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Τζωρτζίνης, Τσίμπιτσης, Πότσης, Γεωργόπουλος (75' Γεωργακόπουλος), Λ.Χ. Ανδρώνης, Ανεστόπουλος (85' Κοντογόνης), Μπουντάς, Εμμανουήλ, Πατσιώτης (80' Νικολόπουλος), Διακουμής. 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας, Σταματόπουλος, Μπαλόπουλος, Κουτίβας, Μαραβέλας, Ζάκκας (46' Θεοδωρόπουλος), Καλογερόπουλος, Κρεμμύδας, Εμμανουήλ, Τσουκαλάς, Τσουκάλης. 

 

 

Φωτό: gargalianoionline.gr