Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 15:37

ΠΑΜΙΣΟΣ: Βραβεύσεις και υποσχέσεις για νέο γήπεδο στην κοπή της πίτας (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον

Το παρελθόν, το παρόν και το… μέλλον του Παμίσου βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο ξενοδοχείο "Messini", καθώς έκοψαν την πίτα τους η ανδρική ομάδα και η ακαδημία, τους οποίους πλαισίωναν παλαίμαχοι παίκτες των "πρασίνων", αλλά και παλιοί παράγοντες.

Η ομάδα της Μεσσήνης τίμησε μάλιστα τον παλαίμαχο παίκτη του Παμίσου Μιχάλη Χούλιαρη, τον παλιό πρόεδρο Γιάννη Αθανασόπουλο, αλλά και το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης για την κοινωνική του προσφορά.

Τις πίτες (ανδρικής ομάδας και ακαδημίας) ευλόγησε ο ιερέας Κωνσταντίνος Μελισσουργός και τις έκοψαν αντίστοιχα οι πρόεδροι Γιώργος Ντούλης και Γιώργος Καπερώνης. Ο πρώτος τόνισε τη μεγάλη ευθύνη που έχουν οι παράγοντες στα νέα παιδιά, ώστε να γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι και χαρακτήρισε την ενασχόληση του με τα διοικητικά ταξίδι γεμάτο περιπέτειες. 

Ο κ. Καπερώνης παρατήρησε ότι η παρουσία αρκετών παιδιών από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα, δικαιολογεί τη δουλειά που γίνεται και πως παράγοντες και φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν υπομονή. Ακόμα ζήτησε από τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη ένα ακόμα γήπεδο με πλαστικό τάπητα, ώστε ο αθλητισμός στη Μεσσήνη να μην σταματά, όπως είπε στις 5 η ώρα.

Ο κ. Τσώνης που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, είπε ότι θα γίνει πράξη το γήπεδο, ενώ δεσμεύτηκε για περαιτέρω έργα βελτίωσης και στους σημερινούς αθλητικούς χώρους στη Μεσσήνη.  Ακόμα δήλωσε ότι πάντα η δημοτική αρχή είναι κοντά στον Πάμισο και σε μια συμβολική κίνηση κάλεσε στο βήμα τον πρώην δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο και τον πρώην βουλευτή Δημήτρη Σαμπαζιώτη, οι οποίοι είπαν μεταξύ άλλων ότι θα είναι πάντα κοντά στο σύλλογο και στη νεολαία. Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμα ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, καθώς και τα πρόσωπα που βραβεύτηκαν.  Την εκδήλωση συντόνισε ο παλαίμαχος παίκτης του Παμίσου και μέλος της ΕΠΣΜ Νίκος Ρούτσης, τονίζοντας ότι η Μεσσήνη είναι γνωστή στην Ελλάδα, εκτός από το καρναβάλι και το πανηγύρι και για τον Πάμισο.