Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 16:01

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 1-0: Επέστρεψε στις επιτυχίες με Σούπουλι

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Σούπουλι στο 51'  η Κυπαρισσία λύγισε την αντίσταση της Α.Ε. Αβίας και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την βαριά ήττα (4-0) από την Καλαμάτα.

Ο ΑΟΚ έφθασε τους 29 βαθμούς και μοιράζεται την 6η θέση με τον Α.Ο. Φαραί, από τον οποίο θα φιλοξενηθεί το προσεχές Σάββατο.  Αντίθετα η ομάδα του Κάμπου παραμένει με 7 βαθμούς στην προτελευταία θέση και η παραμονή στην Α' τοπική έγινε ακόμα πιο δύσκολη.

Η Αβία έχει παράπονα από τη διαιτησία, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει οφσάιντ στη φάση του γκολ, ενώ και οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για τα πολλά λεπτά (7) καθυστερήσεων που κράτησε, όπως λένε ο Τουρλομούσης, αλλά και γενικότερα για τις αποφάσεις του.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κυπαρισσία απείλησε με Κωνσταντόπουλο, Σούπουλι, Ανδρεόπουλο, αλλά η Αβία είχε τη μεγάλη ευκαιρία με το χαμένο τετ α τετ του Κορμπή και το φάουλ του Γεωργίκου. Στο 30' έχασε και το Γεωργαντά, που τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, όπου έκανε τέσσερα ράμματα στα χείλη. 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51' η Κυπαρισσία σκόραρε με κεφαλιά του Σιούπουλι, έπειτα από κεφαλιά - πάσα του Τσιμόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους ήταν σε αντικανονική θέση. 

Στο 65' ο Τσιμόπουλος με εντυπωσιακή ενέργεια απέφυγε 4 παίκτες και σούταρε στο δοκάρι, ενώ δοκάρι είχε και η Αβία σε σουτ του Πολυμενέα στο 80' και μία ακόμα ευκαιρία με την κεφαλιά του Αποστολίδη στο 90'

Στο φινάλε αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Γιαννόπουλος. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Τουρλομούσης, με βοηθούς τους Μανιατέα και Καυκά. 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μπακόπουλος, Μιτρόφ, Ντιόπ, Ζαφείρης (73' Μανδραπήλιας), Ανδρεόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Τσιμόπουλος, Σούπουλι (79' Θεοχαρόπουλος). 

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κουτίβας, Βαβαρούτσος, Αποστολίδης, Τζανετέας, Γκλίγκα (46' Λυκουρέζος), Γεωργαντάς (30' λ.τρ. Γιαννέας), Πολυμενέας, Αλντέσκου, Μανιατέας, Γεωργίκος, Κορμπής (80' Μητσέας).