Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 19:34

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 3-1: Σε ανοδική πορεία

Γράφτηκε από τον

Το καλό του πρόσωπο αρχίζει να θυμίζει ο Αστέρας Μικρομάνης, που νίκησε χθες το απόγευμα εντός έδρας τον Παπαφλέσσα Χώρας με 3-1.

Η ομάδα της Μικρομάνης πέτυχε τη 2η συνεχόμενη νίκη της μετά από 4 σερί ήττες και αρχίζει σιγά - σιγά να ανακάμπτει με στόχο να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.

Ο Παπαφλέσσας που αγωνίστηκε με απουσίες βασικών παικτών, καθώς έλειπαν οι τραυματίες Αϊβαλής, Εμμανουήλ, Μαθιός, Κυριακόπουλος και ο τιμωρημένος Καγιάς, αναγκάστηκε να ξεκινήσει και να τελειώσει το ματς με 11 παίκτες, χωρίς καμία αλλαγή. Οι παίκτες του έκαναν την προσπάθεια τους μέχρι το τέλος όμως δεν μπόρεσαν να φύγουν από το γήπεδο της Μικρομάνης με κάποιο θετικό αποτέλεσμα. 

Στο 12' από κόρνερ του Χασάπη ο Μαυροειδής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 39' ο Αν. Τσόπελας εκτέλεσε φάουλ και ο Γρηγορόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 73' ο Κουρούπης με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Αστέρα κάνοντας το 2-1 και στο 91' σε αντεπίθεση ο Αλεξόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μίντζηρα και με πλασέ πέτυχε το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να πάρουν κεφάλι στο σκορ στην εκπνοή σχεδόν του α' μέρους. Συγκεκριμένα στο 45' ο Γκεβόρι, σχεδόν από τη μικρή περιοχή, σούταρε εξ επαφής, αλλά ο Μητσέας απέκρουσε σώζοντας την εστία του από την παραβίαση.

Διαιτητής ήταν ο Γιαννόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Τσίρμπα, Μαντά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Α. Καρδάσης, Αθανασόπουλος, Μαυροειδής, Σουλιμάς, Μωραγιάννης, Κουρούπης, Χασάπης (90' Μπρέκου), Σταθόπουλος (92' Μ. Σκαρπαλέζος), Παπαβασιλόπουλος (93' Δούσης), Αλεξόπουλος.

 

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Μίντζηρας, Σκουφάκης, Γρηγορόπουλος, Β. Κανελλόπουλος, Θ. Τσόπελας, Δ. Κανελλόπουλος, Γκεβόρι, Ρουσσόπουλος, Δημόπουλος, Αν. Τσόπελας, Καλογερόπουλος.