Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 19:56

ΔΩΡΙΟ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-2: Διπλό παραμονής!

Γράφτηκε από τον

 

Σπουδαία νίκη πήρε χθες στο Δώριο ο Μεσσηνιακός που επικράτησε στις καθυστερήσεις με 2-1 της τοπικής ομάδας.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με την πίκρα, γιατί στο α' ημίχρονο δημιούργησαν 4 κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ και να έχουν προβάδισμα για τη νίκη με τους Σταμάτη (2 φορές), Βεσέλη και Πετράκο, ενώ ένα λεπτό πριν δεχτούν το 2ο γκολ έχασαν σημαντική ευκαιρία για να προηγηθούν.

Για το Μεσσηνιακό αυτή η νίκη ήρθε σε μια περίοδο που την είχε ανάγκη όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Βέβαια η υπόθεση παραμονή έχει δρόμο και θα χρειαστεί να έχει ανάλογα αποτελέσματα και στα επόμενα παιχνίδια.   

Μάλιστα το γκολ της νίκης σημείωσε στο 1ό λεπτό των καθυστερήσεων ο Νίκος Δημητρίου στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Μεσσηνιακού.

Φάσεις - γκολ

Στο 60' ο Παπαδήμος με ατομική ενέργεια και μακρινό σουτ έκανε το 0-1. Στο 75' ο Γκιάτα με φοβερό σουτ από το ύψος σχεδόν της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Στο 90' ο Αρβανίτης έκανε τη σέντρα ο Πετράκος με κεφαλιά "έστρωσε" την μπάλα στον Κατσίβα, ο οποίος σούταρε από το σημείο του πέναλτι σχεδόν και έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο 91' ο Δημητρίου πρόλαβε τους Κωστέα και Παντελή μπαίνοντας ανάμεσα τους και με πλασέ σημείωσε το 1-2.

ΔΩΡΙΟ: Παντελής, Μουράτ, Κομάν (23' Κατσίβας), Κωστέας, Πετράκος, Ζέππος, Μπουραντώνης, Πετριτάι, Βεσέλης (53' Αρβανίτης), Γκιάτα, Σταμάτης (63' Τασιόπουλος).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γαβράς (81' λ.τρ. Δημητρακόπουλος), Π. Χάριτος, Μαργιόλης, Κουλουράς, Παπαγεωργίου, Νούλας, Δημητρίου, Μαγουλιανίτης, Δ. Γιαννακόπουλος (63' Καραγιαννίδης), Π. Γιαννακόπουλος, Παπαδήμος.