Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2013 12:30

Ικανοποίηση για το καλό ξεκίνημα στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Ικανοποίηση για το καλό ξεκίνημα στην Κυπαρισσία

Το καθήκον της έκανε η Κυπαρισσία στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Απόλλωνα Καλαμάτας, άσχετα αν αγχώθηκε για 60 λεπτά.

Η Τριφυλιακή ομάδα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και άφησε ικανοποιημένους τους 250 περίπου φίλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ετσι ο ΑΟΚ έκανε το "3 στα 3" και οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής μαζί με τον Πάμισο.
Το θετικό ήταν πως κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και έδειξε βελτιωμένος σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στη Σπερχογεία.
Ετσι ο προπονητής Παναγιώτης Παναγόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, τονίζοντας τον πολύ καλό ρυθμό και τις πολλές ευκαιρίες που έχασαν στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος.
"Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά για τις τρεις νίκες στο ξεκίνημα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να πάρουμε αν μπορούμε μια διαφορά στη βαθμολογία από τις άλλες ομάδες, δεδομένο το βατό πρόγραμμα που έχουμε στη συνέχεια", επισήμανε ο Παναγόπουλος.

Χωρίς Γαργαρώνη,
Ντάβι με Δώριο

Το σημαντικό είναι πως η Κυπαρισσία κατάφερε να αντεπεξέλθει τις δυσκολίες και να φτάσει στη νίκη, παρότι έπαιξε δίχως τον Ντάβι και στο ημίχρονο αποχώρησαν οι Γαργαρώνης και Μανδραπήλιας.
Τώρα η Κυπαρισσία έχει δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα της με αντίπαλο το Δώριο και στόχος δεν είναι άλλος από ένα ακόμη τρίποντο.
Οι Γαργαρώνης (διάταση στον προσαγωγό) και Ντάβι (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) θα χάσουν αυτό το παιχνίδι, ενώ ο Μανδραπήλιας που ταλαιπωρείται από εμπύρετη ίωση θα φανεί μέσα στην εβδομάδα να θα προλάβει.
Το ευχάριστο είναι πως έπαιξε για πρώτη φορά ο Γιώργος Παναγόπουλος που είναι πλέον ετοιμοπόλεμος και πρόκειται για άλλη μια ποιοτική λύση στα χέρια του προπονητή του.
 


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ