Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017 13:43

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ξεχνά την εμφάνιση στη Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από τον

Την 6η φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής γνώρισε στη Μεγαλόπολη από τη Δόξα (2-1) ο Τσικλητήρας Πύλου και απέχει πέντε βαθμούς από την 15η και τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Η Μεσσηνιακή ομάδα πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, όπως παραδέχεται και ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης και μοιραία έμεινε με… άδεια χέρια.

"Οταν κυνηγάς το σκορ, δεν είναι πάντα εύκολο να το ανατρέπεις. Κάναμε μέτρια εμφάνιση. Μας έλειψε η τελική πάσα. Θα ήταν βέβαια διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε ισοφαρίσει με τον Γραμματικόπουλο ή αν δινόταν η αποβολή και μετρούσε το γκολ που πετύχαμε. Δεν ήταν πάντως καλή εμφάνιση. Κοιτάμε πλέον το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με το Φωστήρα και πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά", λέει ο Ν. Κακαλέτρης.

Στο προχθεσινό ματς ο Τσικλητήρας αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους Μπάμπη Πύλιο και Δημήτρη Ρούσση. Αμφότεροι εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν στο ματς της Κυριακής με το Φωστήρα. Η προετοιμασία για το εν λόγω παιχνίδι θα ξεκινήσει σήμερα, μιας και χθες υπήρχε ρεπό.