Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2013 17:08

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εκτός με την Αργολίδα αύριο για τη 2η αγωνιστική

Γράφτηκε από τον

Με τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας θα παίξουν αύριο Τετάρτη οι νέοι και οι παίδες της ΕΠΣ Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο δημοτικό γήπεδο Παναρητίου Ναυπλίου με τους παίδες να παίζουν στη 1 το μεσημέρι και τους νέους στις 3 το μεσημέρι. Να θυμίσουμε πως στην πρεμιέρα η μικτή νέων είχε κερδίσει 2-0 την αντίστοιχη ομάδα της Λακωνίας, ενώ οι παίδες είχαν χάσει με 1-0. Η αποστολή των Μεσσηνιακών ομάδων θα αναχωρήσει στις 8.30 το πρωί και θα τη συνοδέψουν ο έφορος των μικτών ομάδων Κώστας Κανελλόπουλος, οι προπονητές Αγγελος Σκαφιδάς, Αλέκος Τσατάς και Παναγιώτης Δρούγας και ο γιατρός Γιάννης Στεφανούρης.
Οι αποστολές των μικτών Μεσσηνίας είναι οι εξής:
ΠΑΙΔΕΣ
Συρμπόπουλος, Μπούνας, Γ. Καραχάλιος, Κανιώρος, Κάππος, Αντεμαϊ, Σαρδέλης, Παπαθεοδωρίδης, Μπάκας, Ψυχογιάννης, Τσιλιγωνέας, Πετράκος, Μπίτσικας, Κατσίρας, Πετρόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Καλογερόπουλος και Φασουλής.
ΝΕΟΙ
Ζαγαρέλος, Λάγιος, Νικολόπουλος, Παπαγιαννέας, Βέλμαχος, Μάλαμας, Μάντης, Παπαδόπουλος, Δούβας, Γιάννης, Παπαθεοδώρου, Εξαρχάκος, Καλύβας, Στυλιανόπουλος, Μπάρκας, Τσιγάρος, Αλεξανδρόπουλος και Σταματόπουλος.
Τα δύο παιχνίδια θα διευθύνουν οι Μανούχος, Κόλλιας και Δαρσινός από την Αργολίδα.
Στο άλλο ματς του ομίλου η ΕΠΣ Λακωνίας θα υποδεχθεί στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Λακωνίας την ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ ρεπό έχει η ΕΠΣ Κορινθίας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ