Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017 11:45

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Η ακαδημία έδωσε φιλικά ματς με τον Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Η ακαδημία έδωσε φιλικά ματς με τον Πανηλειακό

Φιλικά ματς με τον Πανηλειακό έδωσε το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο του Ασπροχώματος η ακαδημία της Καλαμάτας. 

Πάνω από 100 παιδιά έδωσαν το παρών και έδειξαν το ταλέντο τους σε μια συνάντηση δύο ιστορικών σωματείων της Πελοποννήσου που προγραμματίστηκε να επαναληφθεί το προσεχές διάστημα στην Ηλεία. 

Εγιναν συνολικά πέντε παιχνίδια με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να απολαμβάνει ωραίο θέαμα. 

ΠΑΙΔΙΚΟ (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002)

Καλαμάτα - Πανηλειακός 3-3

Ο Πρέντι (10') με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1, στο 19'΄ο Τσιγαρίδης με ωραίο σουτ ισοφάρισε και στο 31' ο Πικιός σημείωσε το 2-1. Στο 33' με πέναλτι ο Πρέντι ισοφάρισε σε 2-2. Στο 41' έγινε το 2-3 με τον Καραχάλιο και ισοφάρισε για την Καλαμάτα σε 3-3 ο Τσιγαρίδης στο 53'. 

Για την Καλαμάτα έπαιξαν οι Βαγιακάκος, Τσακαλάκος, Μυστριώτης, Κάτσος, Δρίμης, Τσαγκλής, Δημόπουλος, Λέσης, Πικιός, Ρ. Κανανάι, Τσιγαρίδης (11άδα), Παπαδόπουλος. 

Για τον Πανηλειακό αγωνίστηκαν οι Βγενόπουλος, Μουσχούλιας, Τσαγκαρούλιας, Τσέλος, Γρηγορόπουλος, Αρβανίτης, Δημακόπουλος, Κόκκινος, Γεωργίου, Πρέντι, Καραχάλιος (11άδα), Γκέκα, Κολλάς. 

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2003)

Καλαμάτα - Πανηλειακός 2-4

Στο 8' ο Λυμπερόπουλος πέτυχε το 0-1, στο 15' ισοφάρισε η Καλαμάτα με τον Ρουμελιώτη. Στο 31' είχε δοκάρι ο Πανηλειακός με τον Γαλάνη. Στο 35' ο Ζαβός με κεφαλιά πέτυχε το 1-2. Στο 38' από γύρισμα του Οικονομέα, ο Ρουμελιώτης με πλασέ πέτυχε το 2-2. 

Στο 39' ο Αντύπας με κεφαλιά πέτυχε το 2-3 και στο 40' ο Θεοδορόπουλος με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-4. 

Για την Καλαμάτα έπαιξαν οι Αθανασόπουλος, Σπ. Μανωλάκης, Νικολόπουλος, Γκιούλος, Γιαννέλης, Καπετανάκης, Χρ. Στασινόπουλος, Ρουμελιώτης, Κ. Κανανάι, Δικαιουλάκος (11άδα), Λεβαντής. 

Για τον Πανηλειακό έπαιξαν οι Κωστόπουλος, Ζαβός, Αντύπας, Λυμπερόπουλος, Καλομοίρης, Παππάς, Διονυσόπουλος, Σπηλιόπουλος, Κουζής, Μικέλης (11άδα), Σαπουτζάκης, Γαλάνης, Στάμος. 

ΤΖΟΥΝΙΟΡ (παιδιά που έχουν γεννηθεί  το 2004 και 2005)

Καλαμάτα - Πανηλειακός 0-2

Τα γκολ του Πανηλειακού πέτυχαν ο Κόκκινος στο 2' και ο Λιάβας στο 40'.

Γαι την Καλαμάτα έπαιξαν οι Μαρκόπουλος, Παυλής, Καψαμπέλης, Κομπογιαννίτης, Τσιφτσής, Ρούπας, Μιχαλόπουλος, Γεωργόπουλος, Μάτση (9άδα), Κουτσάνα, Ρήγας, Λύγουρης, Σωτηρόπουλος, Γιαννέλης. 

Για τον Πανηλειακό έπαιξαν οι Πετρόπουλος, Φώτης, Φραγκοπανάγος, Σαπουτζάκης, Τσουκαλάς, Λινάρδος, Νικητόπουλος, Κόκκινος, Λιάβας. 

ΤΖΟΥΝΙΟΡ (παιδιά που έχουν γεννηθεί  το 2006 και 2007)

Στην κατηγορία τζούνιορ 2006-2007 έγιναν δύο ματς για να παίξουν όλα τα παιδιά, χωρίς να κρατηθεί σκορ. 

Για την Καλαμάτα έπαιξαν οι Εξηνταβελώνης, Τσαούσης, Ζότζα, Χανδρινός, Γκίζας, Σόφτης, Χελάς, Μανωλόπουλος, Καρνάκης, Καρακαϊδός, Φιλόπουλος, Πουλόπουλος, Φραγγούλης, Παπαμικρουλέας, Παύλος Βαρελας, Σπύρος Βαρελάς, Πανταζής.

Για τον Πανηλειακό έπαιξαν οι Καραλής, Τσέλας, Μαρτζάκλης, Ι. Ζέζας, Μπιλάλης, Γεωργουλόπουλος, Δρακόπουλος,  Δ. Ζέζας, Αναστασόπουλος, Καραβούλιας, Δημητρόπουλος, Παναγιωτόπουλος. 

Τι είπαν οι προπονητές

Ο προπονητής της ακαδημίας του Πανηλειακού Θοδωρής Βαγγόπουλος τόνισε: "Ευχαριστούμε πολύ την Καλαμάτα για την πρόταση που μας έκανε να κάνουμε τα φιλικά, καθώς και για την φιλοξενία. Θα κάνουμε και εμείς το ίδιο περίπου σε ένα μήνα, όταν θα ξαναπαίξουμε στον Πύργο. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει η αντιπαλότητα, η Καλαμάτα και ο Πανηλειακός είναι δύο ιστορικά σωματεία της Πελοποννήσου που χρειάζεται να ξαναφτιάξουν τις σχέσεις τους. Είναι ιστορικές ομάδες που πρέπει να είναι πρωταγωνίστριες". 

Ικανοποιημένος από την διοργάνωση ήταν και ο εκ των προπονητών της ακαδημίας της Καλαμάτας Παναγιώτης Δρούγας. 

 

«Οι αγώνες είχαν ένα εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια χωρίς αντιπαλότητες αλλά με fair play και σεβασμό, στοιχεία στα οποία δίνουμε μεγάλο βάρος. Θέλουμε να κάνουμε πολλά ματς με δυνατούς αντιπάλους, να παίρνουν εμπειρίες τα παιδιά καθώς ο στόχος είναι στο μέλλον να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα, όπως έγινε ήδη με τον νεαρό Ανδρέα Ζώτο. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες αλλά και στο φίλο μου και προπονητή Θόδωρο Βαγγόπουλο για την δουλειά που κάνει», τόνισε ο Παναγιώτης Δρούγας.