Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 12:57

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Συμπληρώνει ένα γύρο αήττητος!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Συμπληρώνει ένα γύρο αήττητος!

Από το Μιλτιάδη θα φιλοξενηθεί την Κυριακή ο Πανθουριακός στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στην Α' τοπική και αν επιστρέψει με βαθμολογικό όφελος, θα συμπληρώσει ένα γύρο αήττητος στο πρωτάθλημα!

Τελευταία φορά που οι παίκτες του Γιώργου Αργυρόπουλου έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο ήταν στις 15 Οκτωβρίου, όταν και ηττήθηκαν με 1-2 από τον προσεχή αντίπαλό τους.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Πανθουριακός είναι η μοναδική αήττητη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά έχει δύο ήττες στο γήπεδό της (από Διαβολίτσι, Μιλτιάδη) και έτσι βρίσκεται στη δεύτερη θέση (μαζί με την Αναγέννηση) και στο -7 από την πρωτοπόρο Καλαμάτα.

Αργυρόπουλος: "Σεβόμαστε τον Μιλτιάδη, αλλά θέλουμε τη νίκη"

"Υπάρχει ικανοποίηση για τη πορεία, γιατί η ομάδα είναι σχεδόν ένα γύρο αήττητη και παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά", λέει ο Γιώργος Αργυρόπουλος για το αήττητο των 14 αγωνιστικών. Ο προπονητής του Πανθοριακού δίνει στη συνέχεια το σύνθημα για νίκη στο τρίτο σερί εκτός έδρας ματς.

"Θα παίξουμε με μια καλή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θέλουμε μόνο τη νίκη για να παραμείνουμε στη δεύτερη θέση".

Ο Γ. Αργυρόπουλος σχολίασε και το προηγούμενο ματς με τον Πάμισο: "Εγινε όμορφο παιχνίδι παρά τις αντίξοες γηπεδικές συνθήκες. Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε την ολιγωρία στη φάση του γκολ. Είχαμε 3 κλασικές ευκαιρίες με το Χελά και θα έπρεπε να πάμε με άλλο σκορ στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάμισος κρατούσε σχετικά εύκολα το μηδέν, αλλά μπορέσαμε να βάλουμε ένα όμορφο γκολ με τον Κάνιστρα και παλέψαμε στο τέλος για την ανατροπή". 

Αμφίβολοι Πανταζής, Κλουβάτος - Εκτός ο Μουστάκας 

Αγωνιστικά, οι Βασίλης Πανταζής και Θανάσης Κλουβάτος ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών από το ματς με τον Πάμισο και ακόμα δεν έχουν προπονηθεί. Ως εκ τούτου κρίνεται αμφίβολη η συμμέτοχή τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μιλτιάδη.

Εκτός είναι ο Αρις Μουστάκας που αποβλήθηκε στη Μεσσήνη.