Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2017 12:50

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Πορεία πρωταθλητισμού από το Νοέμβριο και μετά

Γράφτηκε από τον

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 11 αγωνιστικές αήττητος είναι ο Α.Ο. Φαραί στην Α' τοπική και έχει αναρριχηθεί στην 6η θέση (μαζί με την Κυπαρισσία). 

Η καλαματιανή ομάδα κάνει πορεία πρωταθλητισμού από το Νοέμβριο και μετά, μετρώντας σε αυτό το τρίμηνο 7 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Με άλλα λόγια 25 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές και ενώ στις πρώτες εφτά αγωνιστικές είχε μόλις 4 βαθμούς και βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις. Συγκεκριμένα μετά τη νίκη στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, ηττήθηκε κατά σειρά από Εθνικό Μελιγαλά, Ανδρούσα, Κυπαρισσία, αναδείχθηκε ισόπαλος με την Α.Ε. Αβίας για να ακολουθήσουν δύο ακόμα ήττες από Καλαμάτα και Αναγέννηση Παραλίας. Η τελευταία στις 5 Νοεμβρίου. 

Εκτοτε το συγκρότημα του Νίκου Γεωργακλή πάτησε… γκάζι. Νίκες με Αρφαρά, Εράνη, ισοπαλίες με Θουρία, Τέλλο Αγρα, επέστρεψε στις νίκες με Απόλλωνα, για να ακολουθήσουν οι εκτός έδρας ισοπαλίες με Διαβολίτσι Πάμισο και τα τέσσερα σερί τρίποντα με Μιλτιάδη, Ολυμπιακό, Εθνικό και Ανδρούσα. 

Γεωργακλής: "Υπάρχει ανταγωνισμός για την 11αδα"

"Κοιτάζουμε κάθε αγωνιστική να κερδίζουμε και στο τέλος θα δούμε που βρισκόμαστε. Δεν υπάρχει πλέον πίεση. Τα παιδιά έχουν καλή ψυχολογία και υπάρχει ανταγωνισμός. Κάθε ματς παίζουμε με διαφορετική 11άδα και είναι δύσκολο για μένα να επιλέγω την 11άδα, γιατί όλα τα παιδιά είναι ετοιμοπόλεμα", λέει ο προπονητής του Α.Ο  Φαραί Νίκος Γεωργακλής για τη φετινή εντυπωσιακή πορεία. Οσο για το μεθαυριανό ματς με την ισόβαθμη Κυπαρισσία: "Είναι δύσκολο παιχνίδι. Πάνω κάτω έχουμε πράξει τα ίδια με την Κυπαρισσία. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να πάρουμε τη νίκη". 

 

Εκτός πλάνων για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου παραμένουν οι τραυματίες Φιλανδριανός, Παπαδόπουλος, αλλά και ο Λικάι που είναι στην Αλβανία.