Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2017 13:23

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Το μυαλό στον τελικό

Γράφτηκε από τον

Σαν… σίφουνας πέρασε την Κυριακή από τον Μελιγαλά η Αναγέννηση Παραλίας, καθώς επικράτησε με 3-0 του Εθνικού και ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση της Α' τοπικής, όπου ισοβαθμεί με τον Πανθουριακό.

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα με το έκτο φετινό διπλό, "ρέφαρε" την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Ολυμπιακό και θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία στην προσεχή αναμέτρηση με την Ανδρούσα.  Ενα ματς στο οποίο ο έμπειρος τεχνικός θα δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, όπως επίσης και στο επόμενο με την Κυπαρισσία. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες που έχουν "τραβήξει το κουπί" ενόψει του τελικού του κυπέλλου Μεσσηνίας με την Καλαμάτα στις 22 Φεβρουαρίου.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Αναγέννηση θα παρουσιαστεί αδιάφορη στους αγώνες πρωταθλήματος, μιας και οι νίκες θα της δώσουν ψυχολογική τόνωση για να πετύχει το μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν.

 

Το ευχάριστο για τον Αντώνη Μαυρέα είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, καθώς ο Δασκαλάκης αποθεραπεύτηκε και θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια του Φεβρουαρίου.