Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2017 17:51

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ : Με Λ.Ν. Ανδρώνη και Μπούμπα στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον

Νίκη - ανάσα ήταν για τον Τέλλο Αγρα η επικράτηση επί του Διαβολιτσίου, με τους "ερυθρόλευκους" να ξεκολλούν από την 14η θέση.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων έδειξε πως ήθελε πιο πολύ το τρίποντο και το κατέκτησε χάρις στο γρήγορο γκολ του Διακουμή.

Αυτό το ματς όμως ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο Σπύρος Τσίκινης καταστρώνει τα πλάνα του για το δύσκολο ματς της Κυριακής με τον Πάμισο στη Μεσσήνη.

Ενα ματς που και η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα για τους "ερυθρόλευκους", πλην όμως άπαντες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αντίπαλος και πάλι με Πάμισο ο Τσίκινης 

Αυτό το ματς είναι σίγουρα ιδιαίτερα για τον προπονητή της ομάδας Σπύρο Τσίκινη μιας και θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της πόλης του, με την οποία έχει συνδεθεί και έχει ζήσει μεγάλες στιγμές.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσίκινης θα βρεθεί αντίπαλος με τον Πάμισο… Η τελευταία μάλιστα ήταν νικηφόρα γι' αυτόν αφού τη φετινή σεζόν η Ανδρούσα είχε νικήσει για το κύπελλο 1-0 τους νησιώτες και τους είχε πετάξει εκτός θεσμού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν δύο επιστροφές ποδοσφαιριστών, μιας και γυρίζουν οι Λυκούργος Ν. Ανδρώνης (φώτο) και Μπούμπα που έλειπαν με το Διαβολίτσι.

 

Αμφίβολη όμως είναι η συμμετοχή του Πατσιώτη που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και ενδεχομένως να προφυλαχθεί.