Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2013 21:00

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Φιλική νίκη 5-0 επί της Σπερχογείας

Γράφτηκε από τον

Φιλικό με τη Σπερχογεία εκτός έδρας περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για όσους παίκτες του Μεσσηνιακού δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Βάρδα την Κυριακή.


Οι "ρεζέρβες" της καλαματιανής ομάδας έδειξαν καλά στοιχεία και επικράτησαν με 5-0 της Σπερχογείας (ημίχρονο 3-0) σε ένα φιλικό που είχε διάρκεια
75 περίπου λεπτά.
Για την ιστορία να σημειώσουμε πως τα γκολ των "πρασίνων" πέτυχαν οι Τσουκάλης, Πετρόγιαννης και Κουκούτσης, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Πουλάκος.
Τον Μεσσηνιακό καθοδήγησαν οι Γιώργος Κατσούλης και Ελβιο Μάνα, μιας και ο Δημήτρης Τσάκωνας έλειπε για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα.
Από την άλλη να σημειώσουμε πως και η Σπερχογεία δεν χρησιμοποίησε τους βασικούς τους παίκτες, αλλά αυτούς που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.
Οι συνθέσεις του χθεσινού φιλικού:
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Λίβας, Δελής, Εκτορας, Διαμαντής, Κλουβάτος, Βασιλογιαννακόπουλος, Γ. Γιακουμής, Μ. Παπανικολόπουλος, Π. Γιακουμής, Μπουζαλάς, Παγώνης. Επαιξε και ο Κουτίβας.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Σταματελόπουλος, Μπιζίμης, Μπιμπίρης, Μανωλόπουλος, Πετρόγιαννης, Κουκούτσης, Κουλουράς, Τσουκάλης, Πουλάκος, Κουρέας.
Επαιξε και ο Μερκούρης, αλλά και δύο παίκτες από το παιδικό οι Κ. Δημόπουλος και Τζουλιάνο.
Οσο για τους βασικούς ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι με την Καλαμάτα.