Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 18:26

Ο Τούχελ κατέκρινε Παπασταθόπουλο για την αποβολή

Γράφτηκε από τον

Ο Τόμας Τούχελ σχολίασε επικριτικά τη συμπεριφορά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου, η οποία οδήγησε στην αποβολή του Έλληνα διεθνή.

Απογοητευμένος από την -ομολογουμένως αντιεπαγγελματική- συμπεριφορά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου εμφανίστηκε ο Τόμας Τούχελ, μετά την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου (8/2).

Φυσικά, ο Γερμανός τεχνικός ήταν δυσαρεστημένος λόγω του γεγονότος ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αντίκρισε δύο φορές την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και μάλιστα σε ένα λεπτό, με συνέπεια να αποβληθεί λίγο πριν τη λήξη της παράτασης.

“Διπλή κίτρινη για διαμαρτυρία - υπάρχουν ελάχιστες πιο αχρείαστες κάρτες από αυτήν... Πάντως δεν σχεδίαζα να τον βάλω στη λίστα με τους παίκτες που θα εκτελούσαν πέναλτι, έτσι κι αλλιώς. Θα κάναμε τα πάντα για να μην σούταρε”, είπε ο 47χρονος τεχνικός.

Οι δύο άνδρες συνεργάζονται από το καλοκαίρι του 2015, όταν ο Τούχελ προσλήφθηκε στη θέση του προπονητή των "κιτρινόμαυρων". Ο Παπασταθόπουλος αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της ομάδας της Βεστφαλίας αυτόν τον ενάμιση χρόνο.

Πηγή: www.sport24.gr