Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2013 20:02

Σε ρυθμούς ντέρμπι η "Μαύρη Θύελλα"...

Γράφτηκε από τον
Σε ρυθμούς ντέρμπι η "Μαύρη Θύελλα"...

Μέρα ξεκούρασης ήταν η σημερινή για τους παίκτες της "Μαύρης Θύελλας", οι οποίοι είχαν έτσι την ευκαιρία για μερικές ανάσες. Σήμερα θα επιστρέψουν στο γήπεδο και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στο γήπεδο του Ασπροχώματος για το τοπικό ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος» (3 μ.μ.).
Η ευρεία νίκη (4-0) και η εντυπωσιακή εμφάνιση στο ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης έχουν επαναφέρει την αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας και πλέον όλοι βλέπουν με διαφορετικό μάτι την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Φυσικά ο τεχνικός της ομάδας Μίλτος Γκόφας αλλά και οι παίκτες γνωρίζουν ότι η ομάδα παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία και ότι δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Η νίκη ψυχολογίας που έψαχναν όλοι ήρθε, όμως πλέον ήρθε η ώρα να δείξει η ομάδα στο γήπεδο της δυνατότητες της και το αν μπορεί να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα λοιπόν από αύριο θα μπει σε ρυθμούς ντέρμπι με τα αγωνιστικά προβλήματα να μειώνονται καθώς αναμένεται να επιστρέψει και ο Χρήστος Ρήγας ο οποίος απουσίασε από το ματς της περασμένης Κυριακής.
Αμφίβολη είναι προς το παρών η συμμετοχή του Μπελεβέτη που χτύπησε κόντρα στην ΆΕ Καραϊσκάκης
Σήμερα γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του γυμναστή Ευτύχη Τασσιόπουλου μόνο οι παίκτες που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, δηλαδή οι Ι. Καλογερόπουλος, Κάνιστρας, Ρήγας, Κολοβούρης, Μπλέτσας, Αντ. Κωνσταντόπουλος και Σοφός.