Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2013 12:33

Βελτίωση στην επίθεση θέλουν στην Εράνη

Γράφτηκε από τον

Μόλις ένας βαθμός στα δύο εκτός έδρας ματς με Εθνικό Μελιγαλά και Δώριο ήταν ο απολογισμός της Εράνης, με συνέπεια να υποχωρήσει αισθητά στο βαθμολογικό πίνακα.

Στο τελευταίο ματς στο Δώριο η φιλιατρινή ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει βαθμό ή βαθμούς και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, όπως πιστεύει και ο προπονητής Δημήτρης Παναγιώτου: "Επαιξαν μεγάλο ρόλο οι απουσίες με συνέπεια η ομάδα να πάει αποδυναμωμένη σε αυτό το ματς. Ο αντίπαλος έπαιξε πολύ δυνατά και γενικώς ήταν ένα μοιρασμένο ματς που θα κέρδιζε όποιος έβαζε πρώτος γκολ.
Εκεί που θα ρίξουμε το βάρος αυτή την εβδομάδα είναι στο επιθετικό κομμάτι που πρέπει να βελτιωθούμε μιας και υπάρχει δυστοκία".
Στη χθεσινή προπόνηση που ήταν η πρώτη της εβδομάδας ο έμπειρος τεχνικός μίλησε με τους παίκτες για τα λάθη που έγιναν στο τελευταίο ματς και έδωσε το σύνθημα για επιστροφή στις νίκες στο παιχνίδι με Ολυμπιακό Καλαμάτας που ακολουθεί στα Φιλιατρά.
Ο Κώτσος πουτ βγήκε αλλαγή στο 20' στο Δώριο λόγω μιας ψύξης που τον ταλαιπωρούσε θα είναι έτοιμος, όμως και ο Μπεγλεκτσής που έχασε το προηγούμενο ματς λόγω ενός χτυπήματος στα πλευρά.
Επίσης επιστρέφει μετά από 20 περίπου ημέρες ο Διαμαντόπουλος, η απουσία του οποίου ήταν αισθητή στα τρία πρώτα ματς πρωταθλήματος.
Οσον αφορά τον Γκίνο όλα δείχνουν πως θα χάσει όλη τη χρονιά μιας και θα χρειαστεί να κάνει εγχείρηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα στην ωμοπλάτη.