Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 14:30

ΒΑΡΔΑ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 2-0: Λύγισε στο τέλος

Γράφτηκε από τον
ΒΑΡΔΑ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 2-0: Λύγισε στο τέλος

Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟ Βάρδας έκαμψε την αντίσταση της Δόξας Μεγαλόπολης και επικράτησε χθες στην έδρα του με 2-0.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης είχε δύσκολο έργο απέναντι σε μια από τις ομάδες που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ομως πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα στο διάστημα από τις αρχές του β' ημιχρόνου έως και το 65' απείλησε με σέντρες κυρίως τη γηπεδούχο ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά. Σε τρεις σέντρες του Κατσαρού δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα οι Παναγιωτίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος.

Να σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η απουσία του Δημήτρη Λυμπεροπούλου λόγω τιμωρίας (εξέτισε ποινή 2 αγωνιστικών, λόγω καρτών), ενώ η Δόξα έχει παράπονα από τη διαιτησία, που σφύριξε ελάχιστα φάουλ υπέρ της.

Στο 78' ο Ανδριέλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και από εκείνο το σημείο, ο προπονητής της Δόξας Ηλίας Κατσούλας ζήτησε από τους παίκτες τους να βγουν μπροστά ώστε να διεκδικήσουν το γκολ της ισοφάρισης. Οι προσπάθειές τους δεν βρήκαν στόχο και σε μία επιθετική ενέργεια οι παίκτες της Βάρδας κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα για 2η φορά. Ηταν στο 83' με τον Γούρμο να κάνει με πλασέ το 2-0.

 

ΔΟΞΑ: Χρήστου, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντώνακας, Κ. Ασημακόπουλος (46' Αθ. Ασημακόπουλος), Κατσαρός (70' Δρόσος), Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος, Πρίκας (85' Λεβέντης).