Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 15:30

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1: Ορθιο το… κάστρο του Πύργου

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1: Ορθιο το… κάστρο του Πύργου

Το αήττητο της έδρας του διατήρησε ο Μιλτιάδης που υποχρέωσε τον Πανθουριακό σε νέα ισοπαλία με σκορ 1-1, όπως και πριν μια εβδομάδα στη Μεσσήνη.

Ετσι η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου έπεσε στην 3η θέση και έμεινε 9 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Καλαμάτα.

Ηταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται νωρίς με τον Πανταζή, χωρίς όμως να μπορούν να κυριαρχήσουν κόντρα στον αξιόμαχο και πάντα δυνατό στην έδρα του Μιλτιάδη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κώστα Λαμπρόπουλου ήταν καλύτερη μέχρι το 80' και εκτός από το γκολ του Βέλλη, είχε δοκάρι με τον Διαμαντόπουλο και ευκαιρίες με Παυλόγιαννη και Παλιά.

Ο Πανταζής το 0-1 στο 5'

Μόλις στο 5' λοιπόν ο Ντόκο σέντραρε από δεξιά και ο Πανταζής με κοντινή προβολή έγραψε το 0-1.

Στο πρώτο μέρος ο Μιλτιάδης απείλησε με τον Κάππο και ο Πανθουριακός με τον Ντόκο.

Ισοφάρισε ο Βέλλης στο 62'

Η υπεροχή των γηπεδούχων στο β' μέρος καρποφόρησε στο 62' όταν ο Βέλλης με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Παυλόγιαννης νικήθηκε στο τετ α τετ και στο 70' το σουτ του Διαμαντόπουλου μετά από ωραία ενέργεια σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Θουρίας βγήκε στην επίθεση και είχε ευκαιρίες με του Χελά και Κάνιστρα να πάρει το παιχνίδι.

Το ματς σφύριξε ο Νικάς, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Τσίρμπα.  

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Αλεξόπουλος, Τσέρτος, Κάππος (59' Δημόπουλος), Παλιάς (72' Ζώτος), Παυλόγιαννης, Ταχίρι, Βασιλόπουλος, Γαλάνης, Διαμαντόπουλος, Καραμπότσος (86' Λακριντής), Βέλλης. 

 

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης (80' Κουρούπης), Πετρόγιαννης, Οδεμισιώτης, Κλουβάτος, Καράμπελας, Σεφεράσι (65' λ. τρ. Φιλίππου), Ντόκο, Κάνιστρας, Πανταζής, Χελάς (70' Μπιτσάνης).