Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 18:18

ΑΙΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0: Μεγάλη νίκη με Πανταζή

Γράφτηκε από τον

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο Αίας κέρδισε χθες το βράδυ στο "Π. Μπαχράμης" την Ομόνοια με 1-0 και παρέμεινε κοντά στη διεκδίκηση μιας εκ των θέσεων που οδηγεί στην Α' τοπική.

Οι γηπεδούχοι άφησαν πίσω τους την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στο Ασπρόχωμα και επέστρεψαν στις επιτυχίες συνδυάζοντας την καλή εμφάνιση με ανάλογο αποτέλεσμα. Μάλιστα, αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να κερδίσουν με μεγαλύτερο σκορ. 

Η Ομόνοια αντίθετα έκανε πάρα πολύ κακή εμφάνιση και προσπάθησε με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσει σε κάποιο γκολ και να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Η ήττα αυτή διέκοψε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων μιας και στα τελευταία 9 παιχνίδια είχε 7 νίκες και δύο ισοπαλίες, όπου στα 4 στα προηγούμενα μετρούσε μόνο νίκες.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 57ό λεπτό. Συγκεκριμένα μετά από εξαιρετική πασά του Αλεξανδρόπουλου ο Πανταζής με πλασέ πέτυχε το 1-0.

Από εκεί και πέρα οι νικητές είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 19' από κόρνερ του Στ. Διονυσόπουλου ο Ζαγαρέλος έκανε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 24' μετά από εξαιρετική ενέργεια ο Αντεμάι γύρισε την μπάλα στον Στ. Διονυσόπουλο και αυτός με κοντινό πλασέ την έστειλε στο κάθετο δοκάρι και μετά κατέληξε άουτ. Στο 43' ο Στραβάκος έκανε τη μπροστινή μπαλιά για τον Αντεμάι ο οποίος "κατέβασε" υπέροχα την μπάλα και στη συνέχεια σούταρε στέλνοντας την άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 52' ο Στραβάκος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή του Στραβάκου και ο Ποτηριάδης απέκρουσε με διπλή προσπάθεια. Στο 59' ο Στ. Διονυσόπουλος είχε την ευκαιρία για να σκοράρει όμως η μπάλα από το πλασέ που έκανε κατέληξε στην αγκαλιά του Ποτηριάδη. Στο 62' μπαλιά του Πανταζή για τον Στ. Διονυσόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 89' από κόρνερ του Στραβάκου ο Παυλέας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ οριζόντιο δοκάρι.

Ο Αίας φωνάζει και για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε στην πρώτη φάση που δημιούργησε στο παιχνίδι. Ηταν στο 2' όταν σε σέντρα του Αντεμάι η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού, όμως ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης θεώρησε ότι δεν υπήρξε παράβαση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΑΙΑΣ: Μπαχράμης, Λαγωνικάκος (47' λ.τρ. Παυλέας), Κουλουμπός, Ζαγαρέλος, Αλεξανδρόπουλος, Ζαφείρης (70' Καραγιάννης), Παλιατσέας, Στραβάκος, Διονυσόπουλος (85' Π. Παπαγιαννόπουλος), Αντεμάι, Πανταζής.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ποτηριάδης, Επ. Καστριτσέας, Κοστρίβας (35' Π. Καπόγλης), Αρβανίτης, Δημητρίου, Χάντζος, Φλέσσας, Φιλάι (70' Δ. Δημόπουλος), Π. Παπαδέας (80' Σπυρόπουλος), Κωστόπουλος, Ηλ. Καπόγλης.