Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 18:51

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-2: Παραμένει κοντά στις θέσεις ανόδου

Γράφτηκε από τον

Με τέρματα του Σπαντιδέα και του Ψωρομύτη, από ένα σε κάθε ημίχρονο, ο Ηρακλής Καλαμάτας κέρδισε το Σάββατο εκτός έδρας το Νέο Αρι με 2-1.

Με τη νίκη αυτή ο Ηρακλής παραμείνει στην 4η θέση και κοντά στην προνομιούχο 3άδα, που οδηγεί σε άνοδο στην Α' τοπική.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουν τη δύσκολη προσπάθεια για αποφυγή του του υποβιβασμού.

Στο 30' ο Σπαντιδέας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 40' ο Φλέσσας με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 69' ο Ψωρομύτης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Την ευκαιρία για 3ο γκολ έχασε στο 80' ο Γκελγκέρια, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στη ρίζα του κάθετου δοκαριού.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Κατσιμαγκλής, Φλέσσας, Αναζίκος, Ζούζουλας, Αναστασόπουλος, Κυριόπουλος, Αθ. Μαρκόπουλος, Μπάκας (60' Βουρλάκος), Καρούμπας (75' Σκουράκης), Σταυριανέας (65' Ε. Σπηλιώτης).

 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουκούτσης, Μπρακούλιας (70' Μπακλαβάς), Φαράντος, Ζαφειρόπουλος, Γεωργακόπουλος (83' Πραστέλλας), Κωνσταντόπουλος, Ψωρομύτης, Γκελγκέρια, Τζ. Παπαδέας, Κατσαρός (58' Μουρούφας), Σπαντιδέας.