Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 19:17

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-1: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-1: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Παρά τη διάθεση για τη νίκη, ο Χανδριναϊκός και ο Ολυμπιακός Ανάληψης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση τους, που διεξήχθη στο γήπεδο του Σουληναρίου.

Ο Χανδριναϊκος είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 29' όταν ο Κότι, βρήκε χώρο και σούταρε έξω από την περιοχή όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε για τους "ερυθρόλευκους" στο 44' ο Βλαχάκης με σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό 1-1 έγινε στο 73' όταν ο Κότι έκανε τη σέντρα στο β' δοκάρι και ο Γιάνναρης αφού κοντρόλαρε την μπάλα με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Καραμπάτου.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε στο 90' να πάρουν τη νίκη, όταν από πλάγιο που εκτέλεσε ο Ανδρεάδης, ο Β. Δουρούμης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ ξυστά από το κάθετο δοκάρι.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με περίπου 9 λεπτά καθυστέρηση γιατί κοντά στο 80ό λεπτό, γιατί ο διαιτητής Ηλίας Σκόρδος έκανε προσωρινή διακοπή του αγώνα για σχεδόν 5 λεπτά, όταν φίλαθλος που δεν ανήκε σε καμία από τις δύο ομάδες έριξε μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ευτυχώς δεν κτύπησε κάποιον παίκτη. Ο διαιτητής έκαναν συστάσεις στους αρχηγούς των δύο ομάδων και αφού απομακρύνθηκε ο εν λόγω φίλαθλος συνεχίστηκε ο αγώνας και έληξε χωρίς άλλα προβλήματα.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Ι. Λύρας, Ε. Κλαρίδας, Κότι, Ι. Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Μεμουσάι, Σαχινάι, Καλδής (50' Καρλής), Γιάνναρης.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ε. Χρονόπουλος, Βανικιώτης, Β. Δουρούμης, Ανδρεάδης, Μ. Παναγιωτόπουλος, Κ. Παναγιωτόπουλος, Μιχαλόπουλος (65' Καννάς), Χόλμπαν (91' Σακκάς), Βλαχάκης.