Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 20:08

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 1-2: Το γύρισε με Καρδάση

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 1-2: Το γύρισε με Καρδάση

Με σκόρερ τον Π. Καρδάση, ο Αστέρας Μικρομάνης ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επικρατώντας χθες του Ακρίτα Κορώνης με 2-1.

Η ομάδα της Μικρομάνης, που σημείωσε την 3η σερί νίκη της σε ισάριθμα ματς, φέτος τα πάει καλά μακριά από την έδρα της καθώς έχει μόλις δύο ήττες από Ομόνοια την 1η αγωνιστική και Ασπρόχωμα την 13η αγωνιστική (τελευταία του α' γύρου). Να σημειωθεί ότι ζευγάρωσε τη νίκες της με αντίπαλο τον Ακρίτα, αφού στο παιχνίδι του α' γύρου είχε κερδίσει με 4-1.

Από την άλλη για την ομάδα της Κορώνης με την παραπάνω ήττα σταμάτησε ένα σερί 3 νικηφόρων αποτελεσμάτων και την 6 πόντους πίσω από την προνομιούχο 3άδα.

Το σκορ άνοιξε στο 37' ο Σταμάτης, ο οποίος από τα όρια σχεδόν της μεγάλης περιοχής έκανε πολύ ωραίο φαλτσαριστό πλασέ στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι "Γ". Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 40' όταν ο Αλεξόπουλος έκανε τη σέντρα για τον Π. Καρδάση, που βγήκε τετ-α-τετ και με πλασέ ισοφάρισε 1-1. Με το ξεκίνημα του β' μέρους (46') ο Αθ. Καρδάσης έκανε τη σέντρα, αδράνησαν οι αμυντικοί και ο Π. Καρδάσης με κεφαλιά πέτυχε το 1-2.

Την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις έχασε η Κορώνη. Συγκεκριμένα στο 95' από κόρνερ του Μουτζούρη ο Αν. Μάραντος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Μ. Σιψάς, Παναγιωτόπουλος, Δ. Κουτσουμπός, Χοτζόλι, Αν. Μάραντος, Μπλάνας (65' Μπόκολος), Σταμάτης, Μουτζούρης, Μαθιόπουλος, Φωτεινάκης (48' Τσάνι). 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Αθ. Καρδάσης, Αθανασόπουλος, Μαυροειδής, Σουλιμάς, Μωραγιάννης, Π. Καρδάσης (92' Μ. Σκαρπαλέζος), Χασάπης, Σταθόπουλος (89' Μπρέκο), Αλεξόπουλος, Κωνσταντακόπουλος.