Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 12:08

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Πολύ άδικο το αποτέλεσμα με Φωστήρα", λέει ο Νίκος Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν στον Τσικλητήρα πως έχασαν στο προχθεσινό ματς με το Φωστήρα...

Η ομάδα της Πύλου προηγήθηκε στο 6' και είχε ευκαιρίες να "καθαρίσει" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όπου κυριάρχησε. 

Δεν το έπραξε όμως και οι φιλοξενούμενοι με δύο φάσεις στο β' μέρος γύρισαν το ματς. Για την ακρίβεια μία, μιας και στο 94' ο Βλάχος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα επιχείρησε σέντρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

"Ακόμα και η ισοπαλία με βάση την εικόνα του παιχνιδιού θα ήταν άδικο αποτέλεσμα.  Είχαμε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ. Ετσι ο Φωστήρας χωρίς φάση ισοφάρισε και με ένα μαγικό τρόπο στο τέλος πήρε και τη νίκη. Είναι πολύ άδικο αποτέλεσμα, γιατί τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια", το σχόλιο του Νίκου Κακαλέτρη για την προχθεσινή εντός έδρας ήττα.

Ο προπονητής του Τσικλητήρα παραδέχεται ότι υπάρχει στενοχώρια και προβληματισμός, όμως το πρωτάθλημα έχει δρόμο και η Μεσσηνιακή ομάδα οφείλει να αφήσει στο παρελθόν την ήττα από το Φωστήρα.

Ο Τσικλητήρας συνεχίζει άλλωστε να κρατά την τύχη στα χέρια του, με δεδομένο ότι απέχει 5 βαθμούς από την 15η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.  Το πρόγραμμα στη συνέχεια περιλαμβάνει τις διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις με Βάρδα και Ζευγολατιό, με την προετοιμασία για τη Βάρδα να ξεκινά σήμερα.

Η θέση της διοίκησης για τις αποδοκιμασίες

Στο φινάλε του αγώνα με το Φωστήρα, όλοι σχεδόν οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τους παίκτες του Τσικλητήρα αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους, με εξαίρεση ορισμένα άτομα που αποδοκίμασαν τον προπονητή Νίκο Κακαλέτρη. Ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Καραλής δηλώνει στο "Notosport" ότι η διοίκηση καταδικάζει αυτή τη συμπεριφορά, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές και συνεχίζει το πλάνο που έχει χαράξει.