Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 12:39

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ικανοποίηση Μαντζούνη για το ξεκίνημα στο β' γύρο

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Ηλιόπουλο, Λαθύρη και Κατσιβαρδέα ο Πάμισος νίκησε την Κυριακή με 3-0 τον Τέλλο Αγρα, στο τρίτο σερί εντός έδρας ματς! 

Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τον Πανθουριακό και η νίκη με την Εράνη, ενώ στο μοναδικό μέχρι σήμερα εκτός έδρας παιχνίδι του β' γύρου,  οι "πράσινοι" νίκησαν 4-1 τον Αστέρα Αρφαρών, που πλέον έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Με άλλα λόγια ο Πάμισος έχει 10 βαθμούς σε 4 παιχνίδια και συνολικά 38 σε 19 αγωνιστικές. Ετσι φιγουράρει στην 4η θέση. Ο Αλέξης Μαντζούνης σχολιάζοντας το ξεκίνημα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, δεν κρύβει την ικανοποίησή του.

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Εχουμε κερδίσει στο γήπεδό μας Εράνη, Τέλλο Αγρα, εκτός τα Αρφαρά και είχαμε μεστή εμφάνιση με τον Πανθουριακό. Δουλέψαμε αρκετά στο διάστημα της διακοπής και αυτό πλέον φαίνεται. Στόχος είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα νέα παιδιά".

Ο προπονητής του Παμίσου αναφέρθηκε και στην κυριακάτικη άνετη νίκη επί του Τέλλου Αγρα.

"Πιστεύω πως κάναμε καλή εμφάνιση. Βοήθησε το πρώτο γκολ, αλλά σημείο κλειδί ήταν το 2-0 με τη λήξη του ημιχρόνου. Σ' ένα σημείο δηλαδή που ψυχολογικά σκοτώνεις τον αντίπαλο και μετά είναι δύσκολο να πάρει κάτι". 

Επόμενος αντίπαλος για τον Πάμισο ο Απόλλωνας Καλαμάτας, που πρόσφατα άλλαξε προπονητή. 

 

Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 3.30 μ.μ. στο "Γ. Λουκαρέας" και το ευχάριστο για τους Νησιώτες είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.